Online romuttamoiden: siis jo myydä käytettyjä osia

Online romuttamoiden: siis jo myydä käytettyjä osia

National Statistics Institute (INE) osoittivat hahmo, joka antaa ratkaisevan vihjeen käyttäytymisestä käyttäjien ostaessaan jotain: kunkin vuosineljänneksen määrä ihmiset ostavat Internetissä kasvoi 4,6%. On tosiasia, että nykyään ei ole liiketoimintaa voi sivuuttaa. kaatopaikoille joko ja, vaikka ne ovat olleet hidasta, niiden suuremman läsnäolo Internetissä on tuottanut liikevaihdon kasvua kirjattiin alkuvuodesta 2016. Näin ollen näyttää siltä, ​​että tulevaisuudessa mennä romukauppaan löytää pala on jotain sattumanvaraisia.

Uudistaa tai kuole, tämä on lähtökohta, jotka ovat omaksuneet kaatopaikoille. On totta, että se kesti yli muut yritykset, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Toistaiseksi useimmat kaatopaikoille ei ollut verkkokauppa, joka antaisi niille mahdollisuuden myydä käytettyjä osia. Lisäksi sen läsnäolo verkossa oli puhtaasti informatiivinen: sen tarkoituksena oli osoittaa niiden fyysisen sijainnin. Jälkeen sopeutuminen antamassa tahdissa tekniikan, 90% Espanjan kaatopaikoille, jotka näkyvät ensimmäisellä sivulla Google tarjoavat mukautettuja kappaletta. Eikä vain sitä. Jotkut heistä helpottavat uloskirjautua ajoneuvon ja on uutisosio käytännön tietoa ajoreittien, paikkoja pysähtyä ...

Tämä kierrätys prosessi on ollut niin ilmeinen seuraus kasvu verkkokaupan viime kuukausina: kasvu nousseen 200%. Kaatopaikoille vetoa ei vain tule soveltaa sähköisen kaupankäynnin tekniikoita tuotujen muiden alojen, nämä kaupat ovat osanneet sopeutua kehittyvä markkina. Miten? Hyvän pohjan muodossa www, paikannus tekniikoita ja huomiota asiakkaan välittömästi. Näin suorituskyky ovat onnistuneet saamaan paljon kalustoa, joka on kaatopaikoille.

Ei tietenkään riitä, että on internet läsnäolo. Täytyy osata olla. Mukaan INE, alat, joilla on korkeampi tulotaso on matkatoimistojen ja matkanjärjestäjien kanssa 20,8% koko lentoliikenteen liikevaihdon seurasi (13%) ja vaatteet (5,6%). Esimerkkiä on taulukoissa kaatopaikoille ovat oppineet, että digitaaliajan ja uudet kaavat ovat talteenotto- kuluttajien huomion. Online-myynti voi hyödyttää sekä työpajoissa ja yksilöiden mietitään mitä enenevässä määrin tehtävä omat korjaustyöt säästää aikaa ja kustannuksia matkustaa romukauppaan.

Saatat myös olla kiinnostunut:

- Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

- Miten romutustoiminnan toimii?

- Kaatopaikoille, suuri anti-kriisi ratkaisu

- Romuttaminen työpajoja vähennetty minimiin