Offiser! Seat Arona: vi gikk om bord i SUV kommer i november

Seat Arona: det er den nye SUV i bilderSeat Arona: det er den nye SUV i bilderSeat Arona: det er den nye SUV i bilderSeat Arona: det er den nye SUV i bilder

En kommune i provinsen Zaragoza, Ateca, en som tilhører provinsen Santa Cruz de Tenerife, Arona. Den spanske geografi vi beveger hånden Seat, som nettopp har presentert for et nytt familiemedlem SUV, etter Ateca Seat. Seat Arona den andre modellen er laget på den MQB plattformen A0, Etter nylig present Seat Ibiza, og markerer inngangen av merkevaren i segmentet for små SUVer, og konkurrerer blant annet med modeller som Renault Captur eller Peugeot 2008, eller med fortsatt Llagar Hyundai Kona eller Kia Stonic. Det skal bygges ved fabrikken i Martorell Seat for alle, og vil spille en nøkkelrolle for den spanske merkevare.

Så langt i 2017, den Sete Arona representerer allerede den tredje frigjørings merkevare, etter redesign på Seat León og ankomsten av den femte generasjonen av Ibiza. det representerer den andre SUV merkevare, inntil ankomsten av en ny modell 5 til 7 seter som vil bli utgitt i 2018, som vil Skoda fetter Kodiaq, selv om det trolig setet er noe mindre i størrelse.

Arona i sitt bilde bærer preg av Seat serien, med frontlykter og baklykter med trekantede former og LED-teknologi. innsiden ut bicolor LED lyset i rødt og hvitt. Ved rattet, alt førerorientert. den Setene er konvoluttering og behagelig. Veldig tilpasses, kan vi spille med tekstiler, nyanser og farger i den nye Arona. der opptil 68 mulige kombinasjoner av farger. For eksempel er den konsollen malt i harmoni med dashbordet og taket kan være grå, svart, oransje eller samme farge som kroppen. FR finish i en adaptiv suspensjon leveres med to innstillinger og Seat Drive Profile, som lar deg velge mellom fire kjøremoduser: Normal, Sport, Eco og individuelle. De utførelser tilgjengelig for Seat Arona være den samme som i Leon, Ateca og Ibiza: Referanse, Style, xcellence og FR.

Seat AronaSeat Arona: større enn Ibiza

Den nye Seat Arona tar sin base den nye Ibiza, selv om deres handlinger er mer sjenerøs: måler 4,13 meter lang, 70 mer enn Ibiza mm og 99 mm høye, opp til 1,54 meter (Sammenlignet med en av sine rivaler, har den nye Renault Captur en høyde på 1,56 meter, mer). Seat Arona og gir større bakkeklaring for å kjøre off-road (den Suspensjonen løfter legemet 15 mm mer enn den Ibiza) Og større takhøyde foran og bak. har også en større trunk som når 400 liter kapasitet (355 liter i Ibiza).

Sete Arona, belastet sikrings

Den kompakte design og sin høye kjørestilling gjør Seat Arona perfekt for dag til dag i byen bilen, men også for våre mer eventyrlystne utflukter. utstyrer systemer kjørehjelp kjent i den splitter: assistenten automatisk nødbremsing, adaptiv cruise control, assisterende autonom kjøring i trafikkorker, bakkestartassistent, tretthet detektor, bremsing multicolisión, ryggekamera ... Nor kjører kort i form av tilkobling med Full Link System Smartphone linking med bilen ved bilen Spill Apple, Android Auto Mirror Link.

Seat Arona 2017Range og motorer

Lite Seat Arona kommer med tre bensinmotorer, aluminiumblokk: ett 3 sylinder 1.0 TSI, to makter, 95 CV med manuell girkasse fem forhold, og 115 hk, som allerede har en manuell sekstrinns girkasse eller DSG dual-clutch syv forbindelser. Og en ny firesylindret 1,5 TSI med 150 hk, reservert eksklusivt for sportslig FR versjon, festet til 6-trinns manuell girkasse.

i punkt Diesel, Sete 1,6 TDI Arona utstyre 95 og 115 CV. 95 versjon kan velges med fem-trinns manuell girkasse eller DSG syv, og 115 hk med manuell seks. til mid-2018 ankomst i området 1,0 TSI-motoren 90 hk drevet av komprimert naturgass (CNG) er forventet.

Du kan også være interessert i:

Alle fremtidige planer Seat

Seat Ibiza og den nye SUV Arona, naturgass versjoner

Seat alle modeller med priser