Autovakuutusta päivää, uusi a la carte

Autovakuutusta päivää, uusi a la carte

Jokaisen ajoneuvon, joka ei purkaudu kirjaamoon DGT Espanjassa pakko olla vastuuvakuutus riippumatta verenkierrossa tai on parado-, mutta mitä jos sinun täytyy ostaa politiikkaa tilapäisesti? vakuutus päivää He tulivat markkinoille vastata näihin tilanteisiin. Lainata auton perheenjäsen tai ystävä, suorittaa myyntitapahtumia, ajoneuvon rekisteröintiä ja siirtää ITV ... Niille kaikille, vakuutus on ratkaisu päiviä. palkata ajaksi tarvitset ja muutamassa minuutissa sinulla on Käytäntöluettelossa.

Madridin vakuutusvälitystä Savi juuri käynnistänyt sen vakuutuksen päivää Autojen, moottoripyörien, pakettiautoja, kuorma-traktoreiden ja perävaunujen. tila Rekrytointi on verkossa, verkon kautta www.terranea.es/seguro-por-dias.aspx Vain pari minuuttia, asiakas voi valita tyypin ajoneuvon ja varmistaa päivät tarvitset -jopa 90- saadaan tietoja kuljettajalle ja vakuutuksenottajan, tee luottokorttimaksut ja välittömästi vastaanottaa politiikka ja alkavat liikkua sen kanssa.

Mutta Terranea ei ole ensimmäinen yritys panostaa tämän tyyppinen vakuutus päiviä. Markkinoilla on jo olemassa muiden lentoyhtiöiden kanssa samanlaisia ​​tuotteita jonka tosin voi olla kalliimpaa kuin perinteinen vuotuinen yksi, lopulta se voi olla syytä. yksi on vakuutukset päivää (Www.seguropordias.com) tukema AXA vakuutusyhtiön. Se tarjoaa mahdollisuuden vakuuttaa auton enintään 56 peräkkäisen päivän. Toisaalta, voit vuokrata niin monta kertaa kuin käyttäjä haluaa, kunhan ei ole muuta politiikkaa voimassa kyseistä ajoneuvoa.

Joka tarjoaa vakuutusturva päivää

Riskivakuutukset tarjoaa samat peittoalue yhteistä politiikkaa vuoden ajan, ainoa ero on elinikäinen. Eli palkata väliaikainen vakuutus pakollinen vastuu jolla olette kattoi materiaali- ja henkilövahinkoja että joskus auton kolmansille osapuolille. Jotkut yritykset tarjoavat myös tiepalvelun, turvallinen puhkeamista, kuut vakuutuksen tai henkivakuutus kuljettajalle.

Vakuutus päiviä, jolloin kiinnostunut?

On monia tilanteita, joissa vakuutuksen päivää voi saada meidät pulasta joutumatta maksamaan enemmän palkata vuosittain politiikkaa. että ajoneuvon rekisteröintiä tai MOT, tilapäisenä kattavuus asukkaille ulkomailla, tulisi antaa auton perheenjäsen tai ystävä, koska turvallinen viikonloppu, neuvoteltaessa eri vakuutusyhtiöiden, vuokraus väliaikainen vakuutuksen sijasta jolla jatketaan yhdellä vuodella, et tiedä, jos ajoneuvo on vakuutettu omistajat Classic autojen Vain he käyttävät niitä tiettyyn aikaan vuodesta ...

Saatat myös olla kiinnostunut

Mikä on keskimääräinen hinta vakuutus myydyin autoja?

Dudas: vakuutus korvaa, joka poistetaan ilman liikaa?

Mikä on tyyppi autovakuutus parempana espanjalaiset?