Nye Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 hk: vi har allerede testet

Nissan X-Trail 2,0 dCi 177 HK, bevisNissan X-Trail 2,0 dCi 177 HK, bevisNissan X-Trail 2,0 dCi 177 HK, bevisNissan X-Trail 2,0 dCi 177 HK, bevis

fra 1 januar 2017 Den vil være tilgjengelig i forhandlernettet av Nissans nye motoren versjon 2,0 og 177 HK den X-Trail, den større SUV merkevare i vårt land.

Ankomsten av denne nye motorserie ikke innebære endringer i utseendet og både eksternt og internt Nissan X-Trail er fortsatt slik vi kjenner.

til nå, den Nissan X-Trail motors kraftigste diesel Det var den 1.6 dCi 130 hk. En overlagt mekanisk, men som i visse situasjoner forble lav skyvekraft, for eksempel ved kjøring med tilhenger eller campingvogn. Nå sier Nissan at nye 2.0 dCi, selv i de tilfeller vil kjøretøyets ytelse være mer enn nok til å opprettholde et godt momentum.

Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 hkEn annen av ny denne versjonen 2.0 dCi er at du kan kombinert med en X-Tronic CVT og trekkraft til fire hjul, så langt fraværende mulighet. Du kan også velge den samme endringen for å drive forhjulene. Også 2.0 er tilgjengelig med en manuell seks relasjoner og firehjulsdrift eller forhjulet.

Nissan X-Trail 2.0 dCi 2017: bak rattet

den nye 2.0 dCi 177 hk Det har vært en klar forbedring i forhold til 1,6 dCi benyttes på toppversjon. den 47 hk mer det har gjør det mye mindre smidig enn sin bror.

i vei, denne nye versjonen av Nissan X-Trail oppfører seg dynamisk bedre 1.6 dCi 130 hk. Merkbar, selvfølgelig ekstra 47 hk. Og mye. Den første kontakten vi har gjort med All Mode variant 4x4i med automatgir CVT kontinuerlig variabel. Og som med endringer av denne typen, er motorrespons ikke umiddelbar effekt, selv om det er den høye ryktene som kommer fra mekanikk.

i min mening, endring CVT har mye mer ut av asfalt. Sant nok, turen vi gjorde var ved lav hastighet og gjørmete områder. Men selv låter som var tørrere og fastere overflate, Nissan X-Trail Han er vist i stand til å møte 90 prosent av sjåførene: de vil aldri finne lignende situasjoner som har satt oss for å teste egenskapene til bilen. legge til at potholed spor suspensjonen er spesielt behagelig. Men dette betyr ikke at veien bil dupp eller svinge mer enn det som er ønskelig.

Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 hkNissan X-Trail 2.0 dCi: dens utstyr

dette Nissan X-Trail 2.0 Det blir versjon top end modell. Som sådan kan det ha bemerkelsesverdig utstyr. For eksempel kan du bestille to ekstra seter folding i bagasjerommet. Disse innebære en redusere belastningskapasitet, fra 550 liter Tilgjengelig i fem seter til 445 i syv. I tilfelle at alle stillinger er fylt, er 135 liter bagasjeplass.

mellom comfort utstyr og kan bestilles elementer som delvis åpning kan skyves med elektrisk, lær, innvendig belysning av ledes forseter rask oppvarming, cupholders oppvarmet eller avkjølt, infotainment system NissanConnect med 7-tommers berøringsskjerm og mobiltelefon tilkobling via Bluetooth.

Nissan X-Trail 2.0 dCi, priser

Som jeg allerede har forventet ovenfor, denne nye versjonen av Nissan X-Trail 177 hk Den vil være tilgjengelig fra begynnelsen av januar. Den splitter forventer monopolizes en tredjedel av det totale salgsmodell neste år. Den vil være tilgjengelig i tre trimme nivåer (Acenta, Tekna og N-Connect) og med priser fra 31,750 euro (4x2 Acenta med automatisk xtronic) til 40.675 euro Tekna 4x4 xtronic.

Du kan også være interessert

Nissan Qashqai og X-Trail Black Edition, limited edition mer utstyr

Nissan X-Trail Hybrid salg X-Trail grønnere

Sammenligning: Mitsubishi Outlander 220 DI-D-150 4-hjulsdrift 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130PS