Hvordan å reparere dekkene … med svært liten innsats

Dekkreparasjons: alle hemmeligheteneDekkreparasjons: alle hemmeligheteneDekkreparasjons: alle hemmeligheteneDekkreparasjons: alle hemmelighetene

den Fortauskanter er den viktigste fienden av våre dekk, etterfulgt av store jettegryter når det gjelder å undergrave sin integritet; mens grusvei eller støv kledning av bremsene, med overlegg, er det unmercifully de faktorene som får skitne. Og med disse battered og skitne dekk av vår bil utseende forverres.

En formel for å få tilbake de gode utseende av at bilen er erstatte dem med et nytt spill. Men Det er ikke en ønsket løsning alltid. På den ene siden, Hvis vi ser på scrapyards eller ervervet fra annenhånds, risikerer vi at enten ikke er i best tilstand eller presentere en dårlig forfatning i utgangspunktet vanskelig å oppfatte: en liten sprekk ødelegger en kant og noen ganger er det ikke oppfattes helt dekket ikke er montert. Og, dessverre er det få kjeltringer som utnytter internettsalg å plassere disse defekte produkter. Faktisk, reparere en sprekk i en aluminiumsfelg ja, jeg også engañaron- meg kommer til å koste mellom 50 og 100 euro.

En annen løsning innebærer utskifting av våre dekk med nye, men denne operasjonen er svært kostbare. Som i forrige tilfelle, fordelen er at du kan velge hva trenger eller ønsker fra flere muligheter.

Dekk reparasjoner selv

Men muligheten for her Vi valgte å gjenopprette disse ødelagte dekk. Vi gjør dette av mange grunner: vet staten, trenger vi ikke forskjellige dekk som vi ri, vi vil nok gjerne, siden vi valgte i sin tid blant andre alternativer; selv fordi feste dem er en meget økonomisk løsning: hvis vi ønsker en profesjonell, vil prisen være mellom 40 og 80 euro per dekk; hvis vi gjør det selv, som involverer materialer, dvs. et maksimum på 60 euro15 Putty, 12 spray grunning, maling så mye for hva de koster og pigghå.

Du kan også avhjelpes ved hjelp av de opprinnelige dekkene vår bil bare for å endre sitt utseende, endre den opprinnelige fargen på den andre vi liker mer.

Den oppgaven som ligger foran oss sist minimum av verktøy -lijadora, slikkepott og, om noe, kompressor og pistol; bukker er også bra å heve bil- og Mana, utover et sted dekket i som bærer den ut; men til gjengjeld, i tillegg til å koste mye mindre det gir tilfredsstillelse ikke avhengig av noen for det.

Hvis dette virker overbevisende, Dette er fremgangsmåten du må følge for å gjøre bildekk gjenvinne prakt av den første dagen. Vær oppmerksom på at du vil trenge for hele operasjonen et par timer per dekk.

Dekk reparere skritt

  1. Selv om det er for opplagt, rengjør dem. Du kan bruke forskjellige produkter, de fleste av dem baserer sin effektivitet i surhet, som gir dem en viss etsende effekt, så klarer dem nøye. Men det er verdt å bruke dem fordi de fungerer veldig bra. Vi anbefaler deg å ta hånd All Wheel Cleaner Meguiars (14.95 euro) - "limpiallantas klar til å bruke og lett å bruke, er gyldig for alle typer overflater og selv om sprayet på dekket renser effektivt og trygg "forteller Victor Cano, Detailing- Store og hvis du vil ha enda mer pro, Wheel Britghtener (36.95 euro) av samme merke -" foretrukket av mange fagfolk, takket være sin høye styrke, er syre-base men respekterer alle materialer hvis noen instruksjoner er lagret, ved en fortynning på 1: 4 kan få ytelse og svært gode resultater i svært skitne dekk bare sprøyt, og med hjelp av en pensel eller en bestemt børste jeg fornyet skitt å handle fulgt avklare og har plettfri dekk ", sier Cano.
  2. Hvis du har en viktig tilstedeværelse pulver bremseklosser tidligere produkter i seg selv ikke kommer til å tjene. Du vil trenge før de tar tak i, jern dekontaminant. De lukter veldig merkelig måte, men er svært effektive. Britemax Iron Max (15,85 euro), ifølge direktør for salg Detailing Store, "er en av de beste på markedet, uten svak lukt av kirsebær gjør det svært attraktivt å bruke, formelen er utviklet for å fjerne all jernforurensning Ferodo og rester av andre limpiallantas klarer å eliminere en pulverisering igjen å handle ca 7 minutter, etter den tid ser vi hvordan han reagerer ved å bryte ned skitt og jern klamrer til overflaten, vi avklare med vann og klar. "
  3. gang fri for smuss -med noen vil være nok til å komme hit, spesielt hvis det kommer til bakhjulene, mindre sannsynlighet for å motta golpes- reparasjon begynner. Hvis du ikke desmontaste hjul starter jeg gjøre for plantearte arbeide mer komfortabel horisontalt. En beskyttet bord eller bukker kan tjene som en stabil støtte.dekk reparasjon
  4. Du må identifisere hvor riper og støt er plassert, vanligvis de som er på ytterkanten av platen, og når ferdig, Vi fortsetter til slipe områder av skade, for hva du kan bruke en eksentersliper. kompenserer bruk sandpapir som grov (80), til å begynne med, for å oppnå en viss jevnhet i biter; og først da det med en mykere sandpapir (120 eller 240) å bedre finish. Akkurat dette trinnet, påføring av løsningsmiddel Dekontaminer universell, som vil fjerne alle spor av fett i tillegg.dekk reparasjon
  5. Encintamos dekket slik at hvis vi male det senere unngå utstryk. Jeg vet ikke smøre det også kitt hvis vi må bruke den.dekk reparasjon
  6. Det er på tide å reparere de områdene hvor vi mistet noe av materialet på felgen. Etter sliping disse tapene vises større, men ikke bekymre deg fordi det er lett å fylle dem og gi dem den rette måten. Vi bruker en polyester kitt fyllstoff pluss katalysatoren for det, hvorved det oppnås ensartethet søknad med resten av dekk. Etter denne operasjon og etter tørking, noe som bare tar noen få minutter, sand den med sandpapir 400 tørr.dekk reparasjondekk reparasjon
  7. Vi gir deg en sprøytepåførte grunning til felgen slik at maling er riktig innstilt. Du kan finne det, som kitt aluminiumsmaling i noen spesialiserte butikken. Søker å fordele det godt: det er en av nøklene til malingen er feilfri.
  8. Det er den tid til å male. Du kan holde opprinnelige fargen på felgene eller velg et annet. I alle fall velge enten farge, selv ved hjelp av koder hvert merke i tvil. Det gir et overflatesjikt, i et første passering; deretter en nærmere. bruk pistol eller sprøyte, som primeren, på et sted hvor det ikke er støv eller vind risiko Easy Does It, holde riktig avstand fra felgen.dekk reparasjon
  9. Etter maleri fasen, vente på tørking absolutte. Etter å ha passert en mikrofiberklut for-ren overflate, selvfølgelig for å fjerne ethvert spor av støv avsettes og påføring av en lakk som vil gi større lysstyrke og beskyttelseslakk. Selv det er tilrådelig å legge flere lag.dekk reparasjon
  10. Gripe den tid det tar for tørking av kanten før de settes på igjen, grundig rene bremsekalipere, demper... kort sagt, alt du ser, fordi selv om det kan virke som ingen pass med et løsemiddel gjennomvåt fille notat, hvis det blir oppfattet.