Miten vuokrata ravirata?

Miten vuokrata ravirata?

Unelma joka yö, joka on kilpa-autoilija ja haluavat elää tunteita ohjauspiirin tosielämässä älä lannistu. sisään Espanja siellä monia vaihtoehtoja, joista valita ja hinnat. Koska exhorbitant määriä jäljellä olevan 'erittäin' fanit ja harrastelijoiksi kuljettajille varakkaita portfolio ylös erittäin edullinen vaihtoehtoja, joiden avulla voit kuvata muutaman minuutin asfaltti ammattilaisten -kyllä, teidän auto- jonka naurettava määrä 15 euroa.

Jaraman Madridissa, Montmeló Barcelonassa albacete piiri, Motorland Aragonissa, The Cartagena Circuit Monteblanco Huelva tai Almería piiri ovat joitakin niistä monista polkuja, jotka leviävät ympäri Iberian niemimaan. Jopa ne, jotka elävät saarekkeiden on kyky roll ansiosta piirejä kuten Lluc-duuri Rennarena (Baleaarien) tai Maspalomas (Las Palmas). Älä tee tekosyitä ja mennä ajaa yksi unelmiesi. Täällä näytämme mielenkiintoisimmat vaihtoehdot Espanjan alueella:

Motorland

Rulla:

1. International Circuit Villaverde de Medina

Se on Edullisempi vaihtoehto Espanjassa. Sijaitsee kylässä Villaverde de Medina (Valladolid) tarjoukset kolme polut eripituisia ja ominaisuudet, jotka erissä nauttivat autoista, moottoripyöriä tai autoja. Yksilöt voivat roll autonsa 20 minuutin oppituntia Ne järjestetään ympäri vuoden ja on kustannukset 15 euroa. Jos haluat kävellä auton, epäilemättä, tämä on ihanteellinen paikka. Kyllä, huolta autosi, varsinkin jos haluat ottaa sen kotiin yhtenä kappaleena. Vaikeus: Medium.

2. Montmeló

kuuluisa katalaani track jossa se on kiistetty Maailman Formula 1 Se tarjoaa mahdollisuuden liikkuvan mehevä kanssa ajoneuvon Vapaa erissä 30 minuuttia. Sen hinta, vain 49 euroa, ja mahdollisuus ylimääräistä alennusta jos olet jäsen piirin. 53 euroa voit saada oman ruutuun ja kulutuspinnan samaa asiaa kuin lentäjät Fernando Alonso ja Sebastian Vettel. Jos salkun ylittää 'keskiluokan' tai suuri ryhmä, voit vuokrata koko piiri päivässä 21000 euroa ja jälleen yhteen yhteensä 50 ajurit raiteilleen. Lopussa päivän, jos täyttää enimmäismäärä osallistujat irtautumisten 420 euroa ja saat liikkuvan aivan asfaltin Montmeló. Vaikeus: Medium.

Montmeló

3. Kotarr

Unionin kahden nuoria yrittäjiä syntynyt tämä nuori tontti sijaitsee Burgos, joka on viisi mahdollista vaihtoehtoa, joka laajentaa tai leikata etäisyyttä ja / tai vaikeus. 80 euroa he tarjosivat vapaa kierrosta roll oma ajoneuvo -105 euroa viikonloppu. Arkisin voit vuokrata koko piiri 1900 euroa Jos haluat koko päivän tai 1150 euroa, jos haluat vain ampua keskipäivällä. Hinta nousee huomattavasti viikonloppuna. vaikeus:.

4. Circuito de Guadix

Sijaitsee kauniissa maakunnassa Granada (Andalusia) tämä piiri syntynyt 2002 Se tarjoaa faneille 'palava kumi' aika vapaapäivää kuusi tuntia ja päivämääriä sovittu organisaatio. Noin 110 euroa, teillä raita jäljellä painaa kaasupoljinta, lounas, vakuutukset ja tekniset he voivat opastaa paremmin laadittu. Sinulla on myös ottaa auton. Vaikeus: Medium.

Guadix piiri

5. Cheste

sisään Valencia, paras tapa heittää auton suurella nopeudella on lähempänä jäljittämisestä Cheste. moderni ja erittäin täydellinen piiri se tarjoaa kaiken mitä kuljettaja, joka on jonkin verran kokemusta ratissa, koska Se ei ole helppo seurata ja voit antaa enemmän kuin pelästyttää. mennä nukkumaan juoksee kaksi tuntia autossa sinulle jää 250 euroa. Vaikeus: Korkea.

6. Ascari

Ei ole yllättävää, että tämä kappale on erittäin kysyttyjä autolla tekee esityksiä ja testausmalleja. uskomaton ominaisuudet ja sää Kiitos sen poikkeuksellinen maantieteellinen sijainti Andalusiassa Round (Malaga) - he tekevät Ascari Vaihtoehtona erittäin mielenkiintoinen. Periaatteessa ei roll vaihtoehtoa tarjotaan autossa, mutta voit vuokrata 'Kokemuksia' välillä 1300 euroa ja 3750 euroa sinut rattiin yhden tai useamman korkean suorituskyvyn autoihin. Vaikeus: Korkea.

7. Circuit Jaraman

tämä Madridin legendaarinen rata Se on kokemus 50 vuotta maailmassa kilpailua, vaikka hinnat eikä nähnyt niin kaukana.

Piiri vuokraa suuruus on 1500 euroa puolen päivän tai 3000 euroa koko päivän, kanssa jopa 5 autoa asfaltilla ja arkisin. viikonloppuisin olemme kaksinkertaistaa edellä mainitut luvut. Lisäksi välttämättä, sinun täytyy palkata tekninen rata ja turvallisuus resursseja, niin, edellä, -Puoli lisää 1710 euroa tai 6000 euroa päivä- päivän entero-. Se ei ole halvin vaihtoehto ja hinta nousee perustuu autojen koska ne yhdistää korkeintaan 30-, mutta Se mahdollistaa kuvaamisen Madridissa alle kokonaismäärä turvatoimia ilman liian suurta muutosta asukkaille Espanjan pääkaupungissa.

promoottorit

Joitakin piirejä, kuten Albacete, että Almería tai Motorland (Teruel) He luottavat näihin erissä ja kokemusten kuvaamisen kehitysyhtiöt että hallita kaikkea, joten sinun täytyy ottaa yhteyttä niitä tarkista hinnat, tarjouksia ja päivämäärät. Tarjoamat palvelut ovat joskus laajemman mutta antaa vähemmän vapautta kuin useimmat aiemmat.

Almería piiri

Safety First

Muista, että Sinun ei pitäisi pelata elämääsi tai että toisten ja olla piiri ei tarkoita, että vaara poistuu ratissa. Itse asiassa, nopeuden ja vapauden nostettujen pikemminkin nostaa onnettomuusriskiä useaan otteeseen. Ole varovainen kappaletta pelaat autossa ja antaa jonkun tälle alalle erikoistuneen muutoksen tai säännellä ajoneuvojen osat, lisääntynyt rengaspaine pari kiloa desllantar ei anna auton tauko joka niin usein, varsinkin jos omasi -The mekaaniset kiitos ja tulla kotiin ilman mennä ennen workshop ja välttää jugarte elämää raiteilleen, ja että kaikki liikkuva olemassa ammattilaisia. turvallisen välimatkan ja rulla osiin ilman liikennettä tekee sinulle nauttia joka venyttää tasaisesti.