Pahin mitoitettu automerkkejä Internetissä

Pahin mitoitettu automerkkejä Internetissä

Internetistä on tullut tärkeä tietolähde ja käyttäjän kanssa verkkoyhteyden voit antaa lausunto autoja enemmän ja vähiten suosikki, perustuu todellisiin ajokokemus monissa tapauksissa. Geom indeksi on laatinut mietinnön, jossa he nimetä automerkit pahin arvioija Internetissä. Tätä varten se analysoidaan tekstejä julkaistu eri sivustoja sivuja, foorumeita ja omistettu moottoriurheilu sekä vertailuprofiilien eri sosiaalisten verkostojen blogeja. Meidän testiosasto löydät katsauksia kaikkien autojen markkinoilla.

päällyste luettelo tuotemerkkejä enemmän kielteisiä lausuntoja löydämme opel. Saksalainen on maksanut kallista ongelmia Intellilink multimediajärjestelmä, Valitukset navigointikartta vanhentuneiden ja ei täytä odotuksia, jotka ostivat Insignia vedoten 'premium' tarjoama. Tämä on tehnyt alkuvuonna 2015, 39,8 prosenttia lausunnot on tavaramerkki ovat negatiivinen.

Abarth Se on arvosteltu voimakkaasti hinnalla malliensa ja mukaan raportin, koska sitä pidetään liian tehokkaat moottorit johtaa koko auton.

niin subaru kuten ritsa ja istuin Ne on virheellisesti hinnoi- teltuja mukaan puute riskialtteimmista ja muuttuvat malleja, lisäämällä ongelmat huoltopalvelua Espanjan tytäryhtiön.

Luettelo automerkit pahin mitoitettu

Opel - 39,8%

Abarth - 39,3%

Subaru - 37,07%

Honda - 35,5%

Istuin - 35,3%

Brands pelastuvat tuleen infiniti tai mini, jotka ovat vähemmän kriittinen He saavat digitaalisessa maailmassa.

Jos keskitymme tiettyyn automallien asiat muuttuvat paljon.

BMW-2 sarjan Active Tourer laskee tikkuja kaikkialla (55,6 prosenttia kielteisiä lausuntoja), Mutta en voinut odottaa mitään muuta kuin ne, jotka ovat nähneet brändi kasvaa ja miten etu-asemaan minibussilla malli syntyy. Tarpeen tai ei alueella BMW, kritiikki ei ollut yllätys kenellekään. Opel Insignian toiseksi, edellä mainituista syistä, jonka jälkeen Seat Ibiza, Opel Astra ja Honda Civic Type R. kahta ensimmäistä väitettä myynnin ja Japanin varten jäämässä kannalta pohjimmiltaan 'kilpa '. Oletko varma, on laskenut lyhyitä?.

Ilmoitukset pahin mitoitettu automalleja

BMW 2-sarjan Active Tourer - 55,6%

Insignia - 53,2%

Seat Ibiza - 49,2%

Astra - 46,5%

Honda Civic Type R - 42,8%

keskuudessa vähemmän arvosteltu Internet, löytää Audi RS5, että Hyundai Tucson (Vaikka se ei ole vielä myynnissä uuden sukupolven) ja Volkswagen Golf GTD.