Renault tapaus päästöt: tutkijat päättelevät, että moottorit eivät trucaje

Renault tapaus päästöt: tutkijat päättelevät, että moottorit eivät trucaje

Jäsenet Ranskan Energia- ja ilmastostrategian (DGEC), joka edustaa ministeriön ekologian, kestävän energian kasvua ja Ranskan esiteltiin viime torstaina useita keskuksia Ranskan yrityksen. Tavoitteena oli löytää todisteita, jotka voisivat osoittautua käyttö kädensija päästöt samanlainen kuin mitä havaittiin ajoneuvoissa Volkswagen-konsernin.

Testien jälkeen tehtiin useita eri satunnaisessa dieselajoneuvojen allekirjoitus keskuksia, viranomaiset He sulkea pois että tällaisia ​​positiivisia. kuitenkin kyllä ​​joiltakin osin on löydetty päästöjä. Laajuus nämä erot määritetään tutkimuksia tehdään myöhemmin.

Ilmoittama Renault, in situ tutkimuksia ne suoritettiin päämajassa yhtiön Lardy tekninen keskus ja Techocentre että yhtiöllä on Guyancourt. Lisäksi, allekirjoitus oli valmis tekemään yhteistyötä tiiviisti riippumaton komissio ja muita tutkijan määräytyy Ranskan valtiovarainministeriön tilanteen selventämiseksi.

Ranskan ministeri ekologian, kestävän kehityksen ja energia, Ségolène Royal, ja sanoi viime torstaina, että Renault ei asenna mitään laitetta, joka muuttaa tuloksia päästöjen. 'Osakkeenomistajat ja työntekijät voivat sen olla hiljaa ", hän sanoi. Hän sanoi kuitenkin, jos havaitaan liiallisesta on hiilidioksidin ja typen oksidien, Sekä Renault ja kaksi ulkomaisia ​​merkkejä. Tässä suhteessa hän lisäsi, että yhteistyötä autoalan ryhmä on "esimerkillinen".

Ranskan talousministeri Emmanuel Macron, on liittynyt rauhoittavaa viestiä, jotta Renault Renault 'mitenkään' voidaan verrata Volkswagen. Se on myös ilmoittanut, että viranomaiset ovat tehneet viime syyskuun jälkeen useita tarkastuksia todentaa, että merkit välittävät asiakkailleen ja että Renault on ollut yksi valmistajille tutkituista.

Nämä lausunnot eivät ole onnistuneet estämään Renault osakkeet laskivat eilen pussiin jopa 20 prosenttia, vaikka lopussa päivän lasku oli hidastunut 10,28 prosenttia.

Saatat myös olla kiinnostunut

Renault pussi kuuluu pelko samanlainen asiassa Volkswagen

Volkswagen skandaali päästöt: EIP myöntää lainoja halvaantunut

Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston ja jatkaa neuvotteluja Volkswagenin skandaalin päästöjä