A YouTuber “kannustaa eikä maksaa veronsa ja pyyhkäisee Internet (video)

A YouTuber

Nuori mies videolla on tallennettu matkustajan istuin vaikuttaa. Ajaminen maantiellä A-4 Sevilla-Cadiz ja minuuttia ennen tiemaksu selittää, että myöntäminen, että moottoritie on jo poistoja, vaikka kaikkien hallitusten jatkaessamme uudistumista. Tämä, hän sanoo, suojelee joku kieltäytyy maksamasta.

Mukaan kuljettaja, tee 'simpa' on yhtä helppoa kuin kerro henkilö lipputulot kerätä halua maksaa. Työntekijän on kiivetä kaiteen ja läpikulkua. Ainoa liikennevalo näyttää, onko meillä maksettu vai ei, ei ole säännelty yleisen tieliikennelain, hän sanoo.

Sanottu ja tehty: päästä este, Hän kertoo työntekijä, joka on ikkunassa, joka ei maksa, tämä on yllättynyt ja Tässä video leikkaukset. Sitten kuljettaja loman työntekijän ja jatkamista maaliskuun näkyviin.

Yhtiö, joka hallinnoi A-4 on Aumar, Abertis tytäryhtiö, ja Se on myönnytys vasta 2019. Katso tätä päivämäärää päättää uudistaa tai yksityistämistä eliminoituu.

Video saatu vain 48 tuntia enemmän kuin 160000 näkemyksiä ja miten se voisi olla toisin, hän on herättänyt kiistaa. Niistä, keskustelemme siitä, mitä kuljettaja on todella laillinen liian On niitä, jotka epäilevät todenperäisyyttä video: Se, että on olemassa leikkaus tärkeä hetki on monille merkki siitä, että ehkä kun kamera lopetti tallennuksen, Nuori maksanut veronsa ja jatkaa tallentamista, teeskenteli hän ei ollut.

Joka tapauksessa, sen jälkeen vähin 'YouTuber' julkaisi uuden videon vain 20 sekuntia, jossa virkailija pahoittelee suorituksestaan ​​Toll.

Onko todella laillinen kulkea maksullisen maksamatta?

Kapinaa tullimaksuista sai edeltäjä vuonna liikkeen "Ei vull palkalla (en halua maksaa) Kataloniassa, jossa jo syntynyt 'YouTuben käyttäjät', jotka on tallennettu ilman tullimaksuista frankeeraus korko. Tuolloin hallitus itse ilmoitti, että se käsittelee nopeammin sakot maksamatta jättäminen.

Mukaan asiantuntija asianajaja sakkoja kuullut ABC de Sevilla, Se ei ole laillista siirtää tietulli maksamatta'Kysymys jotka liikkuvat ei aio maksaa, koska moottoritie on jaksotettu ja tämä palkinto on epäoikeudenmukaisesti laajennetaan. kuitenkin seuraamukset tulevat kaikkialta Espanjasta kaikista tietulleja. on olemassa 80, 100 tai 200 euroa max. Vaikka onkin totta, että prosenttiosuus raporttien tämäntyyppisen rikkomus on "erittäin jäämän verrattuna muihin ylinopeuden tai pysäköinti.

Ei vain työntekijä tiemaksu voi altistaa kuljettaja ei sivua, mutta toimiluvan haltijan itse voisi vaatia määrää riita-asian oikeudenkäynnissä, vaikka harvinaisempi Asianajajan mukaan.

Nähtyään videon, asianajajan on selvä: nuori mies, joka päättää olla maksamatta 'Se voisi keskeytetään täydellisesti' ja määrä saattaa nousta 200 euroa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Autoliikenteen korotukset tietulleista

Valtatie tietulleja kalliimpaa Espanjassa

Portugali tiemaksu jahtaa espanjalainen

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi