Säännöt pimeässä ajaminen

Säännöt pimeässä ajaminen

Sen täytyy alkaa idean: kuljettajat saavat 90 prosenttia liikennetietojen kautta näköhavainnon, eli valon tunne, näöntarkkuuden ja kyky tunnistaa värejä.Nämä kolme prosessia on häiriintynyt yöllä, koska silmä ja aivot tulee suurempi pyrittävä toimimaan nopeasti ja tehokkaasti odottamattomien tilanteeseen.

Lisäksi lisätä haitallisia olosuhteet kuten huono sää; ja muut ylimääräiset riskejä, kuten alkoholin vaikutuksia, huumeet, väsymys tai se, että monet kuljettajat eivät nopeudensäätöä autossa yön näkökentässä, jolloin enemmän sääntelyä ei sotaharjoitukset.On otettava huomioon kaikki riskit, jotka ovat olemassa ajettaessa yöllä. Pääasiassa kuljettaja menettää näöntarkkuus ja vähentää näkökentän, niin se maksaa enemmän oikein tulkita signaaleja. Lisäksi pimeys voi piilottaa vaaroja, jotka ovat näkyvissä päivänvalossa, joten joudut ajamaan varovaisemmin. Ulkonäkö väsymys ja uupumus esiintyy pääasiassa välillä 4 ja 6 aamulla, kun alentamaan tasoa hälytyksen.Näistä seikoista huolimatta on olemassa ihmisiä, jotka haluavat ajo yöllä alemmalla liikennetiheyden ajaa rennompaa ja nopeutesi on suurempi. Mutta ajo yöllä, kuljettajan on otettava huomioon tietyt seikat oltava hyvä fyysinen ja psyykkinen (ilman väsymystä tai sairauden), että ajoneuvo on hyvässä kunnossa ja matka on suunniteltava etukäteen, se on, Heidän täytyy tietää täydellisesti matkareitin sijainti levähdysalueita, sääolosuhteet, keli, jne1. Vähennä nopeus: Sinun täytyy pystyä täysin pysäyttää ajoneuvo kentässä valaistus ajovalot. Tiellä, suurin suositeltu nopeus on 90 kilometriä tunnissa.
2. Pidä turvaetäisyys: pitäisi olla vähintään kolme sekuntia edellä ajavaan.
3. Kasvattamalla peilien lyhyesti: Ainakin, meidän on tarkasteltava kymmenen sekunnin välein.
4. Kasvata taajuus pysähtyy: Se on lopetettava lepuuttaa jalkoja ja puhdista lasi niin, että visiomme on esteetön.
5. Auringonlaskun käännä valot ylitys: Vuoden ensimmäinen merkki huono näkö, olemme päälle valot.
6. Lopeta jos väsymys oireet näkyvät: Nauttiminen ruoan tai energiajuoma.
7. Lopeta jos uneliaisuus oireet näkyvät: Levätä noin 20 minuuttia ja ota kahvia tai nautintoaine juomaa, ja jos olet hyvin väsynyt, uni.
8. Käytä kaukovalot jos mahdollista: Teillä, joilla ei ole mahdollisuutta häikäise muita ajoneuvoja, käytä kaukovalot sijaan rajan, ja lisäämme yö käsitys.
9. Poista palkin ohitukset: Joten ei ole vaaraa häikäisyä, jos hyväksymme toisen ajoneuvon, sinun on poistettava palkin ja laittaa risti.
10. Vähennä valon voimakkuus kojetaulussa: Sitä enemmän valoa teillä sisälle, sitä huonompi se näyttää ulkopuolelta.