Telematiikka rekisteröinti: ilmoittautuminen uuteen autoonsa muutaman tunnin

Telematiikka rekisteröinti: ilmoittautuminen uuteen autoonsa muutaman tunnin

myöhässä 2009, osoite yleinen liikenne ja Teollisuus aloitti käyttöönottoprojekti ilmoittautuminen telematiikkajärjestelmä. Tämä tästä lähtien pakollisesti 2015 käyttäen Tekninen kortti ajoneuvo (ITV) sähköisestä median (EITV), poistamalla paperia.

Telematiikka ilmoittautuminen ylittää, koska sen tavoitteena automatisoida prosessien luomisen ja antaneen asiakirjat välttämätöntä ostaa ajoneuvon, näin nopeuttaa hakuprosessin, määräaikojen lyhentämiseksi ja samaan aikaan, halpeneminen kustannukset prosessi.

Niinpä kiitos telematiikan ilmoittautuminen, koko prosessi voidaan ratkaista vain muutaman tunnin: Valitse auton jälleenmyyjältä varastossa, maksaa (tai rahoitus), ja ottaa sen kotiin samana päivänä tulee totta.

Ensimmäinen 'koelentäjä' jälleenmyyjien ne tapahtuivat yhdeksää jälleenmyyjää Seat sisään joulukuu 2011, ja 2012 Se käynnistettiin vuonna kahden liikkeen Espanjan tuotemerkin, käyttäen maksu alustojen kehittämiä Volkswagenin rahoitus- ja Santander Consumer Finance. Asetettua päivämäärää kaikki jälleenmyyjät maamme toteuttaa telematiikka ilmoittautuminen tämä on Toukokuu 2015.

'Tärkeimmät edut telematiikan sijaitsevat ilmoittautuminen automatisoimalla hallinnollisia prosesseja että sen lisäksi, alentaa kustannuksia luontainen painatus, käsittely ja jakelu paperin ITV oletetaan, vähentää merkittävästi aikaa ilmoittautuminen sallimalla kuluttaja ostaa, rahoittaa ja rekisteröidä ajoneuvoa ennätysajassa ", hän sanoi tiedotuspäivä Kohti telematiikka Ajoneuvojen rekisteröinti " johon osallistui DGT, National Association of Financial luottolaitosten (Asnef), Espanjan liitto autonvalmistajien ja autot (Anfac) ja National Association of maahantuojien Autot, kuorma-autojen ja moottoripyörien (Aniacam).