Renault Megane 1.2 TCe 130 hk: faktisk forbruk … og førsteinntrykket

Renault Megane 1.2 TCe 130 hk: faktisk forbruk ... og førsteinntrykket

i Technical Center Autopista.es Vi jobber allerede fordeler og forbruk av en ny variant av den nye Mégane Renault, den franske kompakt debuterer i denne 2016 en ny generasjon. Denne tidsforskyvning for 1,2 TCe bensinmotor 130 hk med turbo direkte injeksjon. Og det første i våre dager å spille spesifikke tester med hver modell ble kontrollert hva deres faktiske forbruk i veien. Og vi forventer at du har vært en mer interessant poster i forhold til den utgående Renault Megane. Det er også absolutt en klart alternativ den stadig komplekse dieselmotorer kategori.

den forbruk i byen ny Renault Megane 1.2 TCe 130 hk er den mest fanget vår oppmerksomhet: 6,4 l / 100 km i faktisk bruk, til og med umulig for noen strøm diesel. den kjørecomputer merkevare 7,6 prosent med hensyn til deres faktiske forbruket oppnås ved oss.

andre detaljer som vi likte av våre første turer med Renault Megane 1.2 TCe 130 hk er dens balansert vektfordeling mellom hjulene, vanlig i de tre bensinversjoner har vi testet hittil. Når det gjelder ergonomi, bedre kjørestilling en regulert rulett eller elektrisk styrte seteryggen (som spaken er meget nøyaktig), og også med en regulering ryggvinkel.

Renault Megane 1.2 TCe 130 hkog andre siste to anbefalinger om den nye Renault Mégane 1,2 TCe 130 hk: den første, styret i du utstyre bilen med reservehjulet, siden ingen tapt bagasje mindre nyttig mot punktering reparasjonssett; og for det andre, bensin kjøpe deg denne versjonen på 1,2 liter og 130 hk, og desestima 1.2 TCe 100 hk i variant: Den kraftigste bruker mindre og 100 kjører ikke noe.

Du kan også være interessert i:

Alle priser og fasiliteter Renault Megane i Spania

Sammenligning: Renault Megane vs. Opel Astra og VW Golf

Renault Mégane Sport Tourer er i Genève