Dacia Sandero, bilen vi kjøpte spansk

Dacia Sandero, de mest solgte private kjøpereDacia Sandero, de mest solgte private kjøpereDacia Sandero, de mest solgte private kjøpereDacia Sandero, de mest solgte private kjøpere

den Dacia Sandero bestselgende i Spania er det Dacia Sandero Stepway TCe 90, hovedsakelig i farger hvitt og turkis (En karakteristisk farge Sandero Stepway versjon av Dacia). Basen salgspris for publikum av Dacia Sandero er bestselgende 10,730 €. Kunder Dacia Sandero Stepway Dette vanligvis velger som tilleggsutstyr Luft og navigasjonspakke-inkluderer klimaanlegg, hjelpe og USB-tilkobling, radio med ratt, Bluetooth mobil og nettleser med berøringsskjerm 7 '' (Kartografi av Spania og Portugal) - den reservehjul eller hastighetsregulatoren. Den Sandero versjon Stepway Det representerer mer enn en 40% av salget av totalt salg av Dacia Sandero.

Hvorfor en Dacia Sandero folk kjøpe den?

Dacia SanderoDacia Sandero DNA inneholder alle punkter som gjør Dacia merke med en viss suksess akkurat nå: en veldig god pris, et nivå av romslighet typisk for de øvre segmentene - hans bagasjerom, for en modell av 4,05 meter og 4,08 meter Dacia Sandero Stepway har en kapasitet 320 liter-, og pålitelighet / holdbarhet bemerkelsesverdig. Et godt eksempel på dette siste punktet vil være 5 års garanti Dacia Sandero tilbys av dette. Det bør tas i betraktning at en spansk endre din bil hvert 10. år i gjennomsnitt, og når du kjøper en ny en, en av de viktigste argumentene for kunden er dens holdbarhet, og Dacia biler, fra deres lette, fra anvendelse av -fiables archiprobadas løsninger og baratas-, De har tjent berømmelse robust. Sikkerhet, korreksjon, uten å være det aller beste når det gjelder sikkerhet EuroNCAP. Stort sett blir straffet for sin begrenset tilførsel av elementer for støtte og bistand for å forhindre ulykker.

Hvem kjøper en Dacia Sandero?

Dacia Sandero erobringen kunder som brukes til å kjøpe andre merker, og det har også klart å vinne kunder bruktbiler. Sin nåværende portefølje av kunder med kjøpere fra andre merker med samme lave kostnadsposisjon men i de senere årene har mange genera merker De har også sluttet denne trenden forfølge strategier svært aggressiv pris posisjonering, nærmer forslaget Dacia. I tillegg får Dacia Sandero kunder som trodde ikke kjøpe en bil tar hensyn til eksisterende forslag i markedet, og nå trenger Dacia tiltrukket av tilbud om en passende cocktail pris / mobilitet / robusthet.

Hva tror dere som allerede kjører en Dacia Sandero?

Nivået av tilfredshet er Dacia Sandero overrask i forhold til hva du kan tenke generelt for et varemerke "lav pris". Dette er fordi lave forventninger som vanligvis har en klient i et kjøretøy "lav pris". Denne kunden er positivt overrasket over hva tilbyr sine Dacia Sandero Det skjer det samme i andre modeller i Dacia Logan, Duster og Lodgy- merkevare. Vi bør heller ikke glemme at en fra kunder markedet kommer brukte biler, slik at den er i stand til å få tilgang til en ny kjøretøy når tidligere hadde råd øker tilfredsstillelse.

Er det noe mer enn en god pris etter en Dacia Sandero?

Dacia SanderoPrisen er den viktigste faktoren blant kunder av Dacia biler, og er det i hovedsak trekker oppmerksomheten til kunden besøker forhandleren. Denne faktoren gjør en ny kunde tilnærming for å møte Dacia merkevare, ofte med en idé i tankene ikke veldig forventningsfull på grunn av sin vurdering "low cost". Men kundene er overrasket av en kvalitet kjøretøy, pålitelig, utstyrt, og en uslåelig pris på markedet. Til slutt, kjøpe lav pris blir intelligent handle, Som med Dacia Sandero.

Dacia Sandero fenomen gjør det samme i andre land?

Ja, men Spania er det landet i Europa hvor Dacia Sandero har den høyeste markedsandelen. I Spania er Sandero markedsleder for enkeltpersoner. Ganske imponerende for en merkevare som har "bare" 10 år i det innenlandske markedet.

Utvalget av motorer Dacia Sandero, er det nok?

I dag er Dacia Sandero er tilgjengelig med to bensinmotorer (1,2 TCe 75 hk og 90 hk) en GLP-motor (TCe 90 hk LPG), og annen to diesel (DCi 75 hk og 90 hk). Hvis ingen etterspørsel vil det ikke være behov for å øke mekanisk. Dacia ikke leve bilde, leve for å møte behovene til flere kunder, å få mest mulig ytelse enn tilbys av Renault-gruppen. Og over, med et produkt som Dacia Sandero, det sprut en fin design, det vinner mange heltall i varianten pseudocampera Dacia Stepway, svært fasjonable SUV.

Ta, kan du være interessert WELL

Kjøpe Guide Dacia Sandero

Sammenligning: Renault Clio 1.5 dCi og 1,5 dCi Dacia Sandero, er den samme bilen?

Nye Dacia Logan, Sandero og Sandero Stepway

Renault Sandero RS, en sporty versjon av 'lavpris'