Skoda Superb ja VW Passat, valitset?

Skoda Superb ja VW Passat, arvoitusSkoda Superb ja VW Passat, arvoitusSkoda Superb ja VW Passat, arvoitusSkoda Superb ja VW Passat, arvoitus

Skoda loistava Se on aina ollut Volkswagenin passat iso, mutta strateginen erot riittävän merkittävä, että yleensä, kukin malli on paikkansa markkinoilla. ensimmäinen loistava Se oli sidottu malli myös suunnittelun passat nykyajan (Itse asiassa se perustuu pitkä akseliväli Passat valmistettu Kiinassa että markkinat), mutta tuli loppuvaiheessa kaupallista elinkaarta Euroopan Passatin ja on hyvä auto, jotenkin pian osoittautui veteraani malli vastaan uuden sukupolven passat. Hän väitti, että perusteltua hintaan, joka oli "passat vanha" ja he eivät ole muita ajaton argumentteja, koska sen valtava takaistuimet ja runko lähes limusiini.

Suunnittelu toisen sukupolven loistava monet selviä eroja kanssa passat, jolla teknisesti hän pysyi klooni. tänään kolmannen sukupolven iso sedan skoda Se iskee markkinoille vain vuosi sen jälkeen, passat ja lopulta kuin moderni ja hienostunut muotoilu, uhraamatta eleganssia, koska itse malliin.

sama luuranko

Kehitetty samalle alustalle, tuottelias MQB ryhmä, Passat ja Superb He jakavat kaikki mekaaniset komponentit ja vain loistava luopuminen nyt jotkut moottorit lisää voimakas saatavissa passat, kuten esimerkiksi 2.0 BiTDI 240 hv. Meidän markkinoilla, eroaminen on suurempi. sisään bensiini vain tarjotaan loistava moottori 150 hv 1,4 TSI ACT. passat tilin Bensiinimallit 1.4 TSI of 125, 150 ja 180 hv.

loistava Voit luottaa DSG ja myös neliveto, koska passat. Ensimmäistä kertaa brändi, saapuvat aktiivinen vaimentimet, niin dynaamisesti skoda on niin hyvä tuote Volkswagen. Tässä mielessä hänen ajomukavuus On poikkeuksellista, koska on passat vastaava. loistava myös ensiesiintymisensä upouusi ratkaisuja, kuten sähköinen käsijarru, Aktiivinen vakionopeussäädin tai Aktiivinen kaista pitäminen järjestelmä.

vain loistava luopuu hienostunut majakat täydellinen ledes ja taulukko kellot konfiguroitavissa kuvaruutu suuri TFT voit asentaa passat, mutta ei missään tapauksessa ratkaisuja descatalogan skoda: bixenon varat ja Keski kosketusnäyttö. Samalla se tarjoaa muita käytännön ratkaisuja, kuten kaksi sateenvarjotelineet tai takatuki tabletti että ei ole olemassa passat, esimerkiksi.

loistava jatkaa takaistuimet ja runko (625 litraa, suurin markkina joukossa salonkia), paras argumentteja etsivälle kuormatilaa ja takaistuimet melkein limusiini. portti taka- myös lisämukavuutta päin tavanomainen kansi Passat, ei olemalla voittaa loistava, Lisäksi se tarjoaa tasoja tilaa (runko 580 litraa) ja erinomaisen tilavuus.

tuotemerkin arvo varmasti seurata mitä se enemmän huolimatta loistava, enemmän kun malli visioi tila korkeampi ja siten kuva on syytä paljon. Lisäksi, skoda halua hinta on keskeinen argumentti uudesta loistava. Se jatkaa kilpailukykyiseen hintaan, mutta mukaisesti arvo uuden tuotteen, joka lähettää kuten korkea laatu valmistus koska passat. ilman markkinointikampanjat tällä hetkellä, ja jos sinulla on passat, loistava vieläkin korkeampia hintoja passat ekvivalenttia.

Siksi passat se voi olla parempi paitsi utelias sijoituskohde ostohinta, myös sen jäännösarvo Jälkeen vuoden. loistava Se on enemmän kuin koskaan, kuten hyvin passat suuremmat. Ja ehkä vieläkin kauniimpi. Mutta siitä puuttuu voitto uskottavuutta markkinoilla. Ei minun.

Saatat olla kiinnostunut

Video uudesta Skoda Superb

Video Uuden VW Passat