MOVO MOVO, tehdä autossa olisi kannattavaa

MOVO MOVO, tehdä autossa olisi kannattavaa

tämä P2P alustan (peer to peer tai "henkilöltä henkilölle") Kestää hieman yli vuosi tarjoaa Tämä ilmainen palvelu välitys, jonka aikana on onnistunut sulkemaan yli 800 vuokrat, vielä vaatimatonta, Efe tunnistaa sen perustaja, Santi Breu, mutta se odotetaan kasvavan, kun lisäät luottamusta Espanjan käyttäjät tämän mallin "yhteistyöhön" Myös se on joustavampi ja taloudellisempi kuin perinteinen vuokra.

Hinnat vaihtelevat riippuen mallista ja montako päivää vuokrata, mutta yleensä vaihtelevat 15 euroa pieni matkailu- ja pyytävät 200 euroa luxury car tuotemerkkejä kuten Porsche tai Lamborghinis, on luettelo, joka sisältää myös todoterrenos, pakettiautojen tai asuntovaunuissa.

Breu- selittää Toimintaperiaate on yksinkertainen: valitse asianomainen Webissä mallin joukossa autoja, joita tarjotaan konkreettinen kaupungin ja joiden omistajat ovat rekisteröineet sivuilla antavat ominaisuudet ajoneuvo- ja yhteystiedot sen omistajan päästä sopimukseen ehdoista ja hinnoista (joka joskus sisältää vahinkotakuumaksu).

Alustan, joka saa tuloja mainonnan ja perinteisen vuokra Autot- nyt on 10000 käyttäjää, vaikka kaikki eivät ole toteutuneet vuokraa, koska jotkin vastusta tätä suhdetta yksilöiden, niin MOVO MOVO Se on sijoitus, joka toimii indikaattorina digitaalisen maineen asianomaisille.

"Se on järjestelmä, joka perustuu luottamukseen, joten käyttö sosiaalisten verkostojen auttaa ajoneuvon omistajan ja sen mahdollisista "asiakkaan tunnetaan"sanoo Lyhyt, korostaen, että MOVO MOVO Lisäksi se tarjoaa mallisopimuksen toiminnan helpottamiseksi.

Tämä sopimus osoittaa, että vakuutuksia varten, asiakkaan on oltava samankaltainen kokemus ajoneuvon omistajan pyörä. Tällä hetkellä, MOVO MOVO Hän ei ole ollut uutinen, että ei ole vakava ongelma käyttäjien keskuudessa niin paljon sekaannusta, kun havaitaan toimitettava tai palautettava auton.

"tämä käsite ei rajoitu pelkästään ansaita tuloja vuokraamalla auton, mutta yhteistyöhön tapa arvioida uudelleen yhteiskuntaan, jossa elämme, jakaa resursseja siten, että ne eivät ole liian vähän"Sanoo yrityksen perustaja.

lisäksi MOVO MOVO, Espanjassa on olemassa muita sivustoja äskettäin samanlaisen tarjouksen erityinen autonvuokraus tunteja tai päiviä, kuten Barcelonan sosiaalinen CaR, joka on noin 500 rekisteröityä autoa, ja on myös huolehtiva puolella se jakaa 0,7% sosiaalisiin hankkeisiin Espanjassa.

foorumit