Alle nye lille SUV kommer og markedet

Flom av nye SUV: all den lille kommendeFlom av nye SUV: all den lille kommendeFlom av nye SUV: all den lille kommendeFlom av nye SUV: all den lille kommende

den Geneva Motor Show Du vil være vitne til fremveksten av ny SUV i alle segmenter markedet fordi det er en type bil som fremdeles syder og stadig mer interesse blant publikum. Ingen produsenter ønsker å bo ut av dette mote og ikke bare å øke antall modeller, men også kvalitet og raffinement derav, med høyere teknologisk innhold og en sterk følelse av design som ikke er uforenlig med allsidighet. Denne gangen fokuserer vi direkte på mindre modeller som er i ferd med å bli markedsført, men også i å komme til markedet i løpet av de neste tre årene.

To nye SUV Skoda Yeti SUV og Fabia

En av 2017 spillere Det vil sikkert være Skoda Yeti nytt, noe større enn dagens og utstilling design veldig topplinje Kodiaq, med frontlykter fordelt, en markert lateral ribbe og robust utseende fordi færre glassoverflate, med en høyere ark. Størrelse du kan konkurrere nesten på lik linje med den kompakte SUV-segmentet, som øker i størrelse vil gi større innvendig plass og bagasjerommet, to av de få tingene som skilte ham fra modeller som Volkswagen Tiguan, som dele MQB-plattformen konsernet. Og også med Ateca Seat.

av nedenfor Yeti, og alltid fortsatt innenfor Skoda merkevare, vil det være rom for en annen liten SUV også få tilgang til og mer ungdommelig tilnærming, basert på Fabia og innrammet i B bil segmentet. Launch, fortsatt ubekreftet, ville det bli forventet å ikke før 2019. Det vil ta den samme Seat basen Arona... som da vi snakker.

Så vil den nye Skoda Yeti

Skoda Fabia SUVSeat Arona: en SUV på Ibiza

den Seat Arona, som vil komme før hans bror Skoda markedsandeler både arkitektonisk og mekanisk med ham og andre små SUV som vil lansere alle merker av VW-konsernet. Selv Audi, med Q1 så skal jeg snakke. den Ateca lillebror av den nye plattformen vil premiere på Ibiza, Det vil bli presentert i et par uker, og vil være tilgjengelig i desember, men siden november kan det bli sett på forhandlere av merkevaren og legger inn bestillinger. Det vil utvilsomt være en av de mest lovende modeller.

Så vil Seat Arona

Volkswagen Polo Roc

Seat selve grunnlaget for Arona Vi har allerede sagt at mange SUV vil ankomme sitt Automotive Group og, selvfølgelig, en av dem vil være Volkswagen merkevare. den Polo, derfor vil også ha sin spesielle versjon todocamino, hvis bilde vi har kjent og nesten i T-Roc konsept. Denne prototypen avanserte linjene i designe en bil som vil bli utgitt en gang Polo debuterer ny generasjon og derfor ny plattform. En annen modell mer interessant.

Dette vil være den VW Polo SUV

VW Polo SUVMini Countryman: BMW alternativ

Du kan ikke gå glipp av i denne samlingen av det beste lille SUV kommer den mini Ryman, nettopp et av de første modellene i segmentet og bare fullstendig fornyet. Den nye Mini Countryman vokst siden ny modulær arkitektur forhjulsdrift BMW Group som også kommer ut X1, for eksempel også begått den mest luksuriøse og eksklusive ansiktet av kategori, uten å forsømme sin sporty side. Det er den første til å legge kortene på bordet.

Dette er den nye Mini Countryman

mini RymanSmart SUV: utvikling med Renault?

og sikker Mercedes kommer også inn i bildet hvis BMW og Audi i spillet, ikke sant? Vel, ja, og det vil i prinsippet Filia med Smart. Vi har allerede snakket om dette prosjektet aldri belastet hvert danne (du kan lese i linken under) og oppstår som en direkte rival av Mini Countryman og Audi Q1. Det gitt synergier med Renault, er det nå spekulert i at Det kan utvikle seg fra den spektakulære kwid, en modell som den franske merkevaren selger i India.

Så vil Smart SUV

Opel Cross X: en av de første

Innenfor genera produsenter også produkter er i utvikling hele tiden. Opel, for eksempel, har viktige bidrag i segmentet som den fornyede Mokka X og, fremfor alt, den nye Cross X kommer snart, en modell som Den dekker den hule Meriva trans konseptet varebil, stadig mer etterspurt i crossover eller SUV. Bilen mer interessant å også konkurrere med nye Mitsubishi ASX, Suzuki Ignis eller oppdatering av Fiat 500X, som vi allerede har snakket ved andre anledninger.

Dette er Opel Cross X

Stonic Kia og Hyundai SUV: Blood Brothers

En tur til å snakke gruppe Hyundai / Kia, selvfølgelig, har også forslag liten SUV. I øyeblikket har vi kjent gjennom konsepter som Kia Provo, men siden de har blitt bekreftet av egne merkevarer. Det første du bør få være modell for Kia, hvis Navnet kan være Stonic. Det vil være en crossover på ca 3,8 meter lang, kupé-lignende utseende og veldig sporty, det kan bli drevet av et hybrid drivverk-derivat ved anvendelse av den nåværende Kia Niro, forbundet med en automatisk to clutch overføring og 7 hastigheter. bit etter sin opptreden vi bør kjenne din signert av Hyundai alternativ.

Så vil Kia Stonic

Kia StonicNissan Juke: den revolusjonære

Selv om vi snakker om design og sportsånd, må vi stoppe Nissan Juke, en av driverne av kategori, alltid den mest originale og allerede forbereder sin andre generasjon. Dette vil overraske uten tvil sett dagens lys og konseptet Gripz, som Nissan sa den gang som ville markere sin utvikling i design. sannsynligvis endelige modellen vil bli avduket i løpet av høsten 2017, vil også ha visse funksjonene i den nye Micra, alltid med en fet og munter touch, sammen med revidert for å bedre kjøreegenskaper og chassis atferd.

Det vil være Nissan Juke

Audi Q1: de mest luksuriøse

Vi lukke dette utvalget av liten SUV med den siste medlem igjen i Volkswagen Group, Audi. Rupert Stadler og avansert det på den tiden, "det ville være en Q-modell med hvert tall". Markedet synes villige til å akseptere det og sikkert og MQB modulær arkitektur, Også når du får første Seat Arona. den Audi Q1 det vil være den mest urbane alternativ merkevare, vil presentere en eksklusiv, men felles tekniske elementer tilnærming, forlater toppen Audi Q2 som et alternativ heller løsere størrelse.

Så vil Audi Q1

Du kan også være interessert i:

Nissan Juke, Renault Captur og Peugeot 2008, hva er bedre?

SUVer mer plass inne

20 mest solgte SUV-markedet