Yleisin häiriötekijöitä rattiin

Yleisin häiriötekijöitä rattiinYleisin häiriötekijöitä rattiinYleisin häiriötekijöitä rattiinYleisin häiriötekijöitä rattiin

Uusimpien tilastojen mukaan puolet onnettomuudet uhrit olivat pääasiassa syitä häiriötekijä. Tämä on merkittävin kerättyjen tekemä tutkimus Royal autoliitto Espanja (RACE) ja öljy-yhtiöt ja voiteluaineet BP ja Castrol.

kuljettaja tarkkaamattomuus voi tuottaa välittömästi muodostaa exit polku, shokki kanssa liikkuvassa ajoneuvossa eteenpäin tai vastapäivään ja väärinkäytöksiä. Alla on yksityiskohtaisesti useammin ja vaarallisia häiriötekijöitä joita esiintyy pyörän.

1. Asukkaille ja lemmikit

Tutkimuksessa RACE, BP ja Castrol, totesi, että enemmän matkustajalle Heillä on ajoneuvossa, lisää todennäköisyyttä, että kuljettaja voi häiritä. Ottaen huomioon tämän mahdollisuuden, raportissa suositellaan suunnittelua eteenpäin pitkällä matkalla, kiinnittäen erityistä huomiota lapset ja lemmikit. Lapsille, ne pitäisi aina olla käsillä jonkun esineen tai toiminnasta, joka häiritsee heitä ja rauhoittaa. Toisaalta, kun on kyse lemmikkieläimiä, heidän on matkustaa niiden valmistamien tai asianmukaisesti tallessa erillään muiden kuljettajien esitettyä tieliikennelakiin.

2. Henkilökohtaiset huolenaiheet

kuljettajan mielialan Se on toinen yleinen syy häiritä kuljettajaa. Tässä tapauksessa se on melko monimutkainen kohteena käsitellä, koska ihminen altistuu useita syitä, jotka voivat aiheuttaa jonkinlaista henkilökohtaista huolta. perhetilanne, ongelmia työssä, suuri ruuhkia ... tällaiset tilanteet voivat vaikuttaa merkittävästi mielentila ja syntyminen stressi ja hermostuneisuus kuljettajalle.

3. Selain, radio CD / DVD-levyltä

Säännöllinen lämmitys- tai järjestelmän ilmastointi auto ja manipuloida selain, radio tai mikä tahansa muu viestintäjärjestelmä voi häiritä kuljettajaa. Tuona hetken, että kuljettaja on huolehtia tästä tehtävästä lakkauttamaan huomiota tien edes hänen silmänsä pois. Siksi reaktioaika, jos tarvitset jarruttaa pikaisesti kasvaa huomattavasti ja siten myös lisätä mahdollisuuksia onnettomuus. Tässä tapauksessa molemmat RACE muut instituutiot, kuten DGT suosittelee, että matkustaja käsittelee selaimen tai radion. Jos olet matkalla yksin ja käsiteltäessä viestintävälineenä, se on kätevä tehdä auto turvalliseen paikkaan (ennen ryhtymistä matkaa, huoltoasemalla vuonna lepoalue jne .).

Laitteille, kuten selaimet, kypärät ja kuulokkeet jonka kuljettaja ratissa pidetään vakavina rikoksina ja kantaa sakko 200 euroa ja menetys 3 pistettä ajokorttiin.

4. Käytä Matkapuhelin

Se on todella vaarallinen tehtävä, sillä mukaan eri suoritettujen tutkimusten käyttö puhelin pyörän (Take puhelun muokata viestejä, vastata WhatsApp, jne) nelinkertaistaa mahdollisuudet onnettomuuden. Useimmat kuljettajat myöntävät manipuloida puhelin on äärimmäisen vaarallinen, mutta todellisuus on aivan erilainen, sillä lähes puolet vastaajista (46 prosenttia) myös myöntää ottaneensa tehnyt sen kerran.

Tältä osin DGT suosittelee, että kun kuljettajat saavat rattiin pidättäydyttävä manipuloimalla matkapuhelimen ja käyttää sitä vain hätätilanteissa ja turvallisessa paikassa (huoltoasema, huoltoasema, lepotila, jne).

5. katsomaan maisemaa ja muut onnettomuudet

Kaikki edellä mainitut syyt johtavat usein siihen, että kuljettaja näyttävät pois tiestä. On kuitenkin olemassa toinen sarja toimintoja, jotka eivät ole suositeltavaa, että autoilija ottaa hänen silmänsä pois maanteiltä esimerkiksi liian tiiviisti muissa onnettomuuksissa, maisemaan, ilmoitustauluilla, jne.

Silmät tieltä nopeudella 120 km / h tarkoittaa, että noin 100 metriä lennetään vain kolme sekuntia, samanlainen jalkapallokenttä pois.

6. Väsymys, väsymys ja uni

väsymys tai väsymys ja uni ovat joitakin riskitekijöitä, jotka liittyvät suoraan ulostulo kautta tai Invasion vastakkaiseen suuntaan. Koska tämä, DGT ja muiden toimielinten erikoistuneet liikenneturvallisuuden suosittelee lepoa ja nukkua hyvin päivää ennen pitkää matkaa. Matkan aikana, lopeta kahden tunnin välein tai noin joka 200 km. Olisi myös nesteyttää ja syödä kevyt ruoka, ja välttää ahmiminen ja alkoholin, jotka voivat vaikuttaa siihen, miltä uneliaisuus jopa nopeammin. On myös suositeltavaa akklimatisoida sisätilojen miellyttävälle ja koskaan mennä liian lämmin ja epämukavan.

7. Muut inhimilliset tekijät

Muut inhimilliset tekijät, jotka voivat aiheuttaa häiriöitä ovat mielellään suoritetaan kuljettajaa. Tämä on oltava vastuullinen ja tässä ryhmässä tekijät voimme sisällyttää alkoholin nauttiminen, jonkinlainen lääke ja suurilla nopeuksilla. overconfidence reitillä ja se tunnetaan myös toinen inhimillinen tekijä. Kuljettaja rentouttaa, koska hän tuntee tien; En tiedä, on, että tämä tie voidaan keskeyttää teoksen tai odottamattoman ruuhkaan.

8. Muut ulkoiset tekijät

signalointi virheellisiä tai harhaanjohtavia ja riittämätön valaistus tie (tämä on suoraan vastuussa julkisten laitosten, julkiset työt, maakuntaneuvoston jne) ovat ulkoisia tekijöitä, jotka voivat myös häiritä kuljettajaa. Valitettavasti ja koska talouskriisin, investoinnit ylläpitoon ja valtion Espanjan maanteillä on viime vuosina vähentynyt.