Kysymykset: Voinko ostaa takavarikoidaan autoja? Ovatko ne halvempia?

Kysymykset: Voinko ostaa takavarikoidaan autoja? Ovatko ne halvempia?

Läsnä mediassa ja huutokaupat Takavarikoidun autojen Se on kasvanut vuosien varrella. Uutisia korruptio ovat johtaneet esiin tällaista toimia, joissa high-end-autoja edulliseen hintaan verrattuna niiden todellinen arvo ilmoitetaan. Mutta mitä autoja tarjotaan näissä huutokaupoissa? Kukaan voi saada yksi? Ja varsinkin, Kannattaako käyttäisi tällaista autoa?

Toki näit tämän uutisen, jossa sanottiin, että kukaan ei ollut tehnyt panssaroitu Audi A8 virallista Rita Barberá ja ihmetteli kuka haluaisi olla auton kanssa niin huolimatta 15000 euroa arvoinen. Huolto voi olla niin suuri, että olet ajatellut varma kuka voi säilyttää tällaisten ajoneuvojen jo ostaa niitä uusia.

No ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tietää, että vientikiellossa kaikki myydyistä autoista ovat tämän tyylin. Jos olet tarkkaavainen tällaisia ​​tarjouksia tiedät olemassa malleja kaikenlaista, kalliimpaa ja halvempaa ja 15000 ja 18000 euroa, jotka pyytävät näiden kahden Audi A8 puheenjohtaja Valencian ovat harvinaisuus kohtaus.

auto takavarikkoon

Kuinka paljon voi vaatia auton ottaa takaisin?

eniten takavarikoidut autot huutokaupattiin sisältyvät hintaan huomattavasti alle sen todellista arvoa käytettyjen tavaroiden markkinoilla. Joissakin tapauksissa autot menevät huutokaupata vähintään arvoa, mutta toisissa vain pieni merkki ja rahamäärä olet valmis maksamaan haetaan, jotta voimme saada käsiinsä auton jopa alle arvioidusta arvosta järjestäjä huutokaupan.

Esimerkiksi suorittamalla nopea haku Olemme löytäneet autoja kaikenlaisten ja hinnat, riippuen mittarilukema ja tilan. Siksi voimme löytää Renault Grand Espace mistä hinnoiteltu 4500 euroa, mutta vähimmäishinta BMW X5 lähtöhinta on 1500 euroa.

Miksi tämä hintaero?

Vastaus on selvä: ajoneuvon tilan. Yleensä autot huutokaupataan jälkeen kauppasaarron autot ovat yleensä hyvässä kunnossa, mutta sinun täytyy olla hyvin varovainen, jotka näyttävät löytöjä. Halvin autot ovat high-end ajoneuvoihin, jotka on takavarikoitu tutkinnan aikana liittyvät huumausainekauppaan, joten niiden tila voidaan hyvin ajaa alas ja sinun täytyy tehdä useita korjauksia kerran ostanut auton.

Kansallinen huumausaineita koskevan julkaistaan ​​aika ajoin julkiseen huutokauppaan takavarikoituja autoja. Luettelossa (joita voidaan tarkastella niiden verkkosivuilla) löysimme BMW X5, että osa 1500 euroa ja jonka huutokauppa on nyt auki. Väitetiedoksiantonsa tila auto on määritetty ja mitä korjauksia tarvitaan. Tällöin on huomattava, että moottori on kitkasyöpymistä.

Auton kauppasaarrossa 2

Mitä menettelyä saada itselleni repossessed autoa?

Jokainen julkinen laitos on oma tapaa toimia mutta useimmissa tapauksissa sama menettely toistetaan. Puhelut voivat määrittää, käydä huutokaupattavien auton ja mitä talletus sijaitsee. Jos haluat tarjouksen sellaisiin ajoneuvoihin, Useimmissa tapauksissa se tehdään suljettujen. Perusdokumentaatio on tarpeen, koska henkilökortin, asiakirja, josta käy ilmi, miten auto ja tarkista takuu vaihtelee 5 prosenttia kansallisen huumausaineiden suunnitelman tai tuomioistuimet 25 prosenttiin tarjotaan tarvitaan hacienda.

Kun kyseessä on huutokauppojen suorittamien virallisilla verkkosivuilla toimielimen, kaikki mitä tarvitaan yleensä on sähköinen allekirjoitus ja tilinumero jolla turvataan maksun merkintä, jonka kukin toimielin.

Joka tekee näistä huutokaupoista ja miten saan selville?

Takavarikkoon autoja, joita huutokaupataan ovat yleensä tuloksena rikostutkinnassa tai palkatonta, jotta laitokset toteuttavat usein tällainen myynti ovat tuomioistuimet ja kansallisen huumausaineiden suunnitelman, jossa löydämme halvin auto, mutta pahempaa, sosiaaliturva, talous ja valtuustot.

Kaikissa tapauksissa viralliset sivustot ovat pikakuvakkeita näistä huutokaupoista ja ne kaikki tarjoavat tietoa liittyen kuhunkin tapahtumaan, kuten määräajat, vaadittavien asiakirjojen tai altistuksen autojen. Lisäksi huutokaupat järjestämä tuomioistuimet, rahoitus- ja sosiaaliturva ovat julkaistu BOE ja jokainen virasto on oma puhelinnumero toimittamaan kaikki tarvittavat tiedot sidosryhmille.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Takaisin Huutokauppa Henkilöautot Rita Barberá

Kaksi Ferrari Kuningas Juan Carlos huutokaupassa ... ja puoleen hintaan!

eBay myy autoja takavarikoi poliisi