Halvin auto Espanjassa: alle 10000 euroa!

Halvin auto Espanjassa: alle 10000 euroa!

Jos eilen tarjosivat luettelo 20 kallein autoja maailmassa, tänään meidän erityinen raportti päivä vie meidät juuri päinvastainen napa: Että halvin autot löytyy meidän markkinoilla. Se ei satu tietämään, nyt kun kesä on ohi, alkaa uusi kurssi ja monet perheen taloudet eivät ole parhaimmillaan. Jos auton kysyy tarvitset eläkkeelle ja liikkuvuutta kiireellinen talousarvio tai tarkka vähän rahaa toisessa autossa liikkua ympäri kaupunkia ja ympäri ja halua turvautua käytettyjen autojen markkinoilla, löydät enemmän tai vähemmän hyväksyttävää edullisia vaihtoehtoja. Tarjoamme ranking 10 autoa löydät markkinoilla Ainakin 10000 euroa, ja luettelo kaikista malleista hetkellä kaupallinen versio alle 11000 €.

Arvioi auton ilmaiseksiKa 1.20 Duratec: 8000 euroa

Vaikka Ford on jo esitellyt uuden Ka + (katso myös artikkelissa ja joka on suurempi apuohjelma), vaikka Se jatkaa myydä muutaman kuukauden nykyisen Ka. Hyvissä ajoin siis hankkia tämän pienen kansalainen 3,62 metriä, 3-oven rungon ja 4 paikkaa johtavaan markkinoille vuoden 2008 lopun jälkeen nyt halvempia kuin koskaan, vieressä Duratec-bensiinimoottori, 1,2 litraa ja 69 hv teho, Ford Ka etsiminen jopa alennuksella alle 8000 euroa jälleenmyyjä. Hyvin kaupunkimallin, vaikka loistaa sen segmentin tila itsessään tarjoaa merkittävän ketteryyttä ja erittäin tarkka käyttäytymistä. Älä unohda.

Ka-alue

Suzuki Celerio 1,0: alkaen 8400 euroa

uuden Suzuki Celerio hämmästyttää. Pienen moottorin 3-sylinterinen 1,0 bensiinin ja 68 hv Se on osoittautunut, meidän tekninen keskus, auto lajissaan, joka on vähemmän käytetty meidän testeissä. 3,60 metriä pitkä ja 5-ovinen elin, ei voi olla paras kansalainen markkinoilla, mutta täysin täyttää tehtävänsä kaupunkiliikenteeseen: se on erittäin kevyt, "ratonea" hyvin kadulta ja on kosketusnäyttö ja ampua ihan mukava päivittäin . Virallinen tarjoaa alennuksia lähes 1500 euroa, niin löytää yksikköä jälleenmyyjä edulliseen hintaan: alle 8500 euroa.

Suzuki alue celerio

Suzuki CelerioDacia Sandero 1,2: alkaen 8400 euroa

Viemme paljon puhua Dacia, brändi kuningatar "edullisia" Euroopassa. Mutta uutinen alkoi saapua Sandero, Ehkä tänään sen päätuote. tästä laajasta kulutusmittarit ja pituus 4,06 ja 5-ovinen elin on parempi vaihtoehto liikkuvuutta, jos tarvitset tilaa, se on myös tavaratila ilmoittaa vähintään 320 litraa. Vaikka mielenkiintoisin bensiinin ja dieselin versioita ja jopa 10000 euroa, löytävät vähän pidempään versiot varustettu 1,2 bensiini moottorin 4-sylinterinen 75 hv hieman yli 8000 euroa. Se ei ole mekaaninen ampua raketteja, mutta jos ei vaatii suuria annoksia eduista saat tavata.

Dacia Sandero alue

Fiat Panda 1.2: alkaen 9000 euroa

Ja kiipesi esteen 9000 euron päästä yhdeksi mielenkiintoisimmista autoja, että voimme löytää markkinoilta vähän rahaa. Puhumme tietenkin Fiat Panda, mukava apuohjelma 3,65 metriä, 5-oven runkoa, kätevä ja 4 paikkaa ... mutta vähän rahaa (alle 200 euroa) voi homologate 5 asukkaat. Se tuli markkinoille vuoden 2012 alussa, ja on tunnettu tarjoaa mukavuutta ja muotoilu, että kyllä ​​perustuu shekkivihko voidaan räätälöidä tarjoamaan houkuttelevampi ulkonäkö. Kuten kaikilla muillakin, mielenkiintoisin versiot (TwinAir bensiinin ja Multijet Diesel) ja repiä yli 11000 euroa, mutta viralliset alennuksella päästä 1500 euroa tänään, voit löytää versio 1.2 bensiini 69 hv (Sama moottori kuin Ford Ka) vain 9000 euroa Pop maaliin. Niille, jotka eivät tarvitse mitään muuta.

Fiat Panda alue

Dacia Logan 1.2: alkaen 9200 euroa

Sedan 4,35 metriä pitkä, iso livability, runko 500 litraa enemmän ... Ja vain 9000 euroa! Ihme auto (kuten sitä kutsuttiin alunperin) on olemassa ja kulkee nimellä Dacia Logan. Hän oli edelläkävijä Dacia ja yksi ensimmäisistä edullisia autoja näimme Euroopassa. Erittäin iso ja halpa, mutta laitteiden ja ankara viimeistely, on epäilemättä automarkkinoiden maan talouteen: sen vieressä 75 hv 1,2 moottoriteho Sandero, Sitä markkinoidaan Espanjassa Ambiance maali runsaat 9000 euroa.

Dacia Logan alue

Dacia LoganSkoda Citigo 1,0 MPI: 9.400 euroa

Luonnoksessa yhteinen kansalainen auto VW-konsernin astuu kuvaan. Tällä hetkellä, edustaja Skoda, The Citigo, mutta alla löydät toinen. Se on kaupunkiauto Vain 3,56 metriä joka erottuu suuria tilankäyttö ja käytännön suunnittelussa. Myyntiin loppuvuodesta 2012, tämä Tsekin taapero, tarjoaako sitä 1,0 MPI bensiinimoottorin vain 3 sylinteriä ja 60 CV enemmän kuin kunniallinen vain 9400 euroa aktiivinen pinta ja 3-oven runko, kiitos virallista alennusta 500 euroa Skoda jälleenmyyjä.

Skoda Citigo alue

Istuin Mii 1.0: alkaen 9440 euroa

Toinen kansalainen VW-konsernin läsnä listallamme on tässä Seat Mii, Skoda Citigo edellinen kahden ja Volkswagen Up! että kyllä, se tarjoaa korkeamman hinnan. Istuin siinä tapauksessa on myös hieman kustannusten ylitys verrattuna Skoda lähinnä niiden vähäisen virallinen jälleenmyyjä alennus. Mikä on jossain määrin erilainen muotoilu ja laitteet, istuin Mii myös erottuu ketteryyttä ja sen merkittävä sisätilat. Erittäin mielenkiintoinen kansalainen, myös 1,0 Moottorin 3 sylinterin 60 hv.

Seat Mii alue

Karl Opel Ecotec 1.0: alkaen 9600 euroa

Toinen kansalainen, joka on viime aikoina tullut yhdeksi halvin autojen markkinoilla on Opel Karl. Vieressä 1,0 Ecotec moottori 3 sylinterin 75 hv voima, voit löytää markkinoilla tänään alle 10000 euron ansiosta tärkeitä virallisia alennukset. Se on mallintaa 3,68 metriä, 5 ovea ja 5 paikkaa, käytännönläheisesti ja edullisia, mikä paikannus itsensä Opel alueella alla kaupunki myös, ja hienompaa, Adam Opel. Mielenkiintoinen.

Karl Opel alue

Opel KarlKa + 1,19 Ti-VCT: alkaen 9900 euroa

Jos puhuimme Ford Ka jotka tähän asti tiennyt, muutos sekä Uusi Ford Ka +. 30 senttimetriä pitkä (Yhteensä 3,93 metriä), 5 ovea sijasta 3 ja 5 paikkaa sijasta 4, tämä apuohjelma pyrkii kehittymään käytännöllisempi ja hyötykäyttöön alennettuun hintaan. Vaikka heidän ensimmäiset yksiköt eivät ala toimitetaan loppuun mennessä, me tiedämme sen kantama ja sen hinta: kanssa 1,2-litrainen, 4-sylinterinen 70 CV, Kaupallisesti käynnistyy alle 10000 euroa Essential maaliin. Siksi on taloudellinen vaihtoehto, mutta samankokoiset, Ford Fiesta.

Ka alue +

Dacia Dokker 1.6: alkaen 9900 euroa

kanssa 4,36 metriä pitkä, tilavuus vaihtelee 800 litrasta 3000 istuimet kääntää, jos ja enintään 5 matkustajalle, The Dacia Dokker Auto sulkee alla olevasta listasta 10000 euroa. Puhumme tietenkin keskikokoisen van homologoituja matkustaja perhe. Ja preverás, se on edullisin trukkimarkkinat: se voi olla vain Dacia. Yhdessä suuritehoinen moottori, mikä on tavanomaista tämän paremmuusjärjestyksen hintaan (1,6 litraa) ja 100 hv teho ja, Dacia Dokker on erittäin mielenkiintoinen malli, jossa on muotoilu hyvin merkillistä. Harkita riippuen käytöstä ja tilantarve teillä. Myöskään se ei saavuta 10000 euroa pääsy versiossa.

Dacia Dokker alue

Kaikki autot versioiden alle 11000 euroa (sis viralliset alennus)

Dacia Duster

Dacia Logan

Dacia Logan MCV

Dacia Sandero

Dacia Dokker

Fiat Panda

Fiat Punto

Ka

Ka +

Kia Picanto

Kia Rio

Nissan Micra

Opel Karl

peugeot 208

Seat Mii

Skoda Citigo

Suzuki Celerio

Suzuki Swift

Toyota Aygo

Toyota Yaris

Saatat myös olla kiinnostunut:

5 halvin autot saat enemmän iloa ratissa

10 Halvat ja mielenkiintoisia autoja

10 luksusautoja halvempi