SUV revolusjon: all ny liten ankommer

Den 10 beste lille SUV kommer på markedetDen 10 beste lille SUV kommer på markedetDen 10 beste lille SUV kommer på markedetDen 10 beste lille SUV kommer på markedet

Hvis den kompakte SUV-segmentet har blitt fornyet i de første månedene av året helt med ankomsten av nye Kia Sportage, Ateca Seat, Volkswagen Tiguan, og selskapet nå se ned for å se hva som kommer. Alle produsenter er allerede satser på nye små SUV-segmentet, at det ble moderne Nissan Juke og de nåværende super salget økte Renault Captur, Peugeot 2008 Jeep Renegade, Fiat 500X... Vel, dette har bare så vidt begynt. I de kommende månedene vil nå en og enestående flom av nye biler denne kategorien; Så mye vil veksten, som mange analytikere allerede anser vil ende opp med å "drepe" den konvensjonelle utilitaristisk. Vi presenterer den beste lille SUV 10 de kommer.

Kia mini SportageKia: A "mini" Sportage 2017

Kia vil lande i 2017 i klassen med en ny SUV mindre enn sin Sportage: allerede bekreftet koreansk merke. I det øyeblikket hans navn og hans endelige bildet er ukjent, men kan være basert på Kia Provo du ser på bildene, en konsept vi så litt tid på Geneva Motor Show. Denne nye lille SUV Kia Det kunne måle ca 4 meter lang, og det ser ut til å bli utgitt med bensin motorsylindre 3 turbo 100 til 120 hk makt.

Den lille SUV fremtiden for Kia

Smart: En Forfour SUV for byen

Smart også det vokser som merkevare og som område. En av hans utviklingen fremover vil være en liten SUV også utviklet med Renault. Det kan bli kalt Forfour SUV, eller formore, som allerede er filtrert fra Tyskland. Prosjektet, som allerede er i gang, skal få plass til en annen senere nesten klonisk SUV ved Renault, som kan være plassert under den gjeldende Captur. I begge tilfeller sende god design og dynamikk, akkompagnert som vanlig bak motor og bakhjulsdrift. Løfter.

Fremtiden for Smart liten SUV

Rangere bilen gratisDacia: en "mini" Duster 2018

Dacia også vil utvide forsyning i de kommende årene. Hans største overraskelsen vil være en "mini" Duster, en ny liten SUV som "spiser" markedet. I øyeblikket, det er ingen offisiell navn, men kan være basert på den nye Renault kwid, en bil som allerede selger i India for en pris som Europa bør være mellom 6500 og 7500 euro. Det som modell Det er markedsført med en liten bensin-motor 799 cm3 og 54 HK, et drivmiddel som 3,9 l / 100 km forbruk er homologert i Kina. Dacia utstyre fremtid i Europa av atmosfærisk bensin 75 hk 1.2, Selv om logikken setter den tre-sylindret bensin 0,9 TCe 90 hk og diesel 1.5 dCi 90 hk de beste mekaniske alternativer for en bil hvis lengde bør ikke overstige 4,10 meter. Vi får se.

Den lille SUV Dacia fremtiden

Sete: En "mini" Ateca basert Ibiza i 2017

med Ibiza som kortsiktig teknisk utgangspunkt og strukturelle, Seat vil lansere i 2017 sin SUV liten. Dette ble allerede bekreftet den spanske merkevare, som også håper å dra nytte av den suksessen som synes rettet sin nye kompakte SUV, Ateca. I det øyeblikket han heter også ukjent. Fremtiden modellen skal måle rundt 4.10 meter lang og satse på de nyeste motorene Diesel 1.6 TDI og 1.4 TSI bensin. Dynamikk og god plass, bør også være dine sterke sider, som de er allerede i Seat Ateca.

Fremtiden for liten SUV Seat

Volkswagen: Polo SUV for 2018

Volkswagen har allerede bekreftet at en annen bil produsert i sin Navarra fabrikk... og det er din Polo fremtiden SUV. produksjon vil starte i 2018 og vil, som vel som den Sete, nytte arkitektur av Volkswagen-gruppen. Det synes å være Tiguan skala man skal måle ca 4,20 meter i lengde og innlemme mye av den teknologien vi allerede har de nyeste modellene av Volkswagen. Det kunne introdusere rent urbane utgivelser, nye diesel TDI og TSI bensin, og enda flere versjoner Camperas AWD. Fra Tyskland sier sitt Gjennomsnittsprisen bør være rundt 17 000 euro.

Den lille SUV tidens Volkswagen

Volkswagen Polo SUVOpel: Meriva vil være SUV i 2017

Opel allerede har Mokka, men under, vil innføre en ny modell neste år. Det vil være den Meriva, at selv om du holder en kropp minivan også vedta en ny SUV versjon. Uten å forlate deres kjente funksjonalitet, og de kompakte dimensjoner, vil det ta denne tid en estetikk alle måter å konkurrere i et segment med mer kundenes behov. De vil bli bygget ved siden av Meriva varebil ved Opel anlegget i Figueruelas, Zaragoza, og å skille kunne legge til navnet "Rocks"Som i den nåværende Opel Adam. Den vil starte en ny plattform modulære og vedta mer effektive motorer til dags dato. Mange av dem er annonsert som sådan tresylindret, så forhåpentligvis bensin sten av den nye 1,0 Turbo 105 HK. allerede diesel, thrustere 1,6 liter, i varianter av 110 og 136 hk, bør være de som monopol kjernen i tilbudet.

Den lille SUV Opel fremtiden

Hyundai: en liten SUV i horisonten

Hyundai Det har allerede lansert i enkelte urbane asiatiske markeder Kreta, SUV med mange estetiske funksjoner i Tucson. Europa er allerede bekreftet som Kia, vil merkevaren har en liten SUV i de kommende årene, men for å se om det vil være en avledning av samme Crete... og selv om det kan kalles det også. For nå kan vi bekrefte at denne modellen er produsert under strukturen metoder som sikrer 'stivhet og letthet', og har tre mulige motorer: en bensin 1.6 Dual VTVT 123 hk, 1,6 CRDI 128 hk og 90 hk 1,4 CRDI. Vi holder rapportering ...

Fremtiden for liten SUV Hyundai

Nissan: The Spark, en global liten SUV

Nissan har allerede presentert Kicks, en ny Globalt liten SUV merket lansert i 80 markeder over hele verden. Halvveis i størrelse mellom Juke og Qashqai, denne sommeren vil bli utgitt. Ingen bekreftelse ennå på om nå vesteuropeiske markeder, den nye Nissan Kicks, resulterer i sin utforming Spark Concept presentert i Sao Paolo Hall i 2014, Den er utviklet på Nissan V plattform (B-segmentet på hvilken er basert på, for eksempel, Nissan Micra eller mars). I størrelse vil være halvveis ja en Juke og Qashqai: det vil si, det er allerede snakker om størrelse 4.30 meter lang, ca 17 cm lengre enn den første og ca 8 kortere enn Qashqai. Foreløpig er det ingen mekanisk utvalg annonsert, men alt tyder på at det skal ta minst bensinmotorer 1.2 DIG-T 115 hk og 110 hk 1,5 dCi, i versjoner med front og firehjulsdrift. Vi får se om det kommer til Europa.

Fremtiden for liten SUV Nissan

Nissan KicksAudi: Q2, og for å få klar i høst

Allerede presentert, har vi vært i stand til å drive siden i juli kan du be om ... og denne høsten vil vi se allerede på markedet. vi snakker om Audi Q2, den lille SUV som åpner helt å plassere den under gjeldende Q3. C 4.19 meter lang, godt over fire meter fra Audi A1 og opphold 13 centimeter av nyrenovert Audi A3. Det er kjent for å ha en god stamme med 405 liter kapasitet, en god innvendig plass og god dynamikk. øyeblikk, vi testet versjon 1.4 TFSI 150 hk bensin kraft, med sylinder avstengningssystemet i et område mellom 1400 og 3200 omdreininger pr.

Fremtiden for liten SUV Audi

Citroën: e-Mehari, den opprinnelige innsatsen

Vi endte opp med den nye Citroen e-Mehari, en liten SUV du kan allerede kjøpe og representerer innsatsen absolutt mest originale av alle. Denne nye elektriske bilen er nytolkning av Mehari 1968, en enkel og lett cabriolet med ABS plast kroppen. med en bilde som tydelig forbinder med design Cactus Citroen C4, galla merket har tydd til produsent Bolloré elbil spesialist å gi liv til bilen. Designen er gjort ved å signere de to vinkeltegnene, mens plattformen og driv kommer fra Bolloré utdødd blå Sommer, selv monterer i fabrikken Breton konsernet PSA i Rennes. Vi har allerede blitt bevist. I lenken nedenfor finner du all informasjon.

Den nye Citroën e-Mehari

Du kan også være interessert i:

10 SUV mest verdsatt av spanjoler

Kjøper Guide: Best SUV stort marked

Alle kompakte SUV-markedet