Suuri SUV halvin 7 paikkainen

Suuri SUV halvin 7 paikkainenSuuri SUV halvin 7 paikkainenSuuri SUV halvin 7 paikkainenSuuri SUV halvin 7 paikkainen

Taloudellisen "boom" elivät kultaisia ​​vuosia, mutta jo nyt myynnin voimakas lasku, iso 7-paikkainen SUV on vielä yksi pyrkimysluonteinen ajoneuvojen markkinoilla. Viime vuosina Audi Q7, BMW X5, Volvo XC90 tai Land Rover Discovery ovat säilyttäneet kova taistelu copar segmentin, taistelu, jossa he ovat myös olleet vahvoja mercedes ML, Porsche Cayenne ja Volkswagen Touareg, Tässä tapauksessa hävittää ottaa vain 5-paikkainen versiot. Tarvitsee vain ylitettävä tiedot niihin aina löytää yhteisiä nimittäjiä: kaikilla on pröystäilevä elimet yli 4,80 metriä, AWD... ja erottuva logo ylellisyyttä.

Markkinat kuitenkin tarjoaa muita vaihtoehtoja ehkä vaatimattomampi mutta yhtä tehokas niille, jotka halajavat iso 7-paikkainen SUV. Ja tänään julkistamalla uuden Hyundai Grand Santa Fe ja CX-9, julkaisematon toistaiseksi Euroopassa. Mukailtu päämarkkinoillaan Yhdysvalloissa, nyt he yrittävät vakuuttaa asettaa heidän paras hinta / tila / laitteita. Ne siten liittyä kolmen muun suuren suosittu 7-paikkainen SUV. Hallitsee sen painopiste Pikkubussi yksi SsangYong Rodius, Myös vaikuttava (5,13 metriä), jättiläinen 7-paikkainen ja saatavilla alkaen vain € 35900 kaikkien neliveto... mitä muita aseita esittelee tällä segmentillä? Olkaamme alkaa perushinta.

fiat FreemontFiat Freemont: alkaen 30490 euroa

Erityisiä ranking alkaa mielenkiintoinen fiat Freemont, italialainen jättiläinen perineelle Dodge Journey pohja katosi uudistua, jonka läheisin SUV minibussilla aikaisempia käsityksiä. kanssa pitkä 4,89 metriä pitkä ja aina 7 paikkaa enemmän kuin kohtuullinen elintaso, olet nelivetoisten vain moottorilla 2,0 Diesel 170 hv joka olematta liian nopeasti, toimii hyvin ja ei kuluta liikaa. auto enemmän kuin riittävä vähän mitä se maksaa.

Mitsubishi MonteroMitsubishi Montero: alkaen 36900 euroa

Luetteloa jatkuu todellinen ikoni 4x4: Tällä Mitsubishi Montero. Valtavalla body 4,90 metriä, valtava asuttavuuden 7 matkustajaa ja aina hyvä boot, löydät sen alle 37000 euroa kaikella neliveto ja 3,2-litrainen turbodiesel ja 200 hv. Sen puolesta, suurimmat Campero lähestymistapa: aito kaikki puhdas maaperään suurella tasolla esteiden poistamiseksi mukana. vastaan vähäisiä hienostuneisuutta rulla tie, suurempi paino (2350 kg osa) ja loogisesti suurempi polttoaineen kulutus. Se on 4x4 asiantuntija.

CX-9Mazda CX-9: alkaen 42000 euroa

Markkinoidaan Yhdysvalloissa vuodesta 2006 loppupuolella, Mazda on vihdoin päättänyt nostaa sen lippulaiva Euroopassa CX-9, joka erityisesti Espanjassa, saavuttaa 100 yksikköä. Ilmoittamalla loistava suhde hinta, koko ja vakiovarusteena, on tuli ulos kaapista joulukuussa, aina 7 paikkaa ja vähintään 5,1 metriä pitkiä ruumiin. Vaikuttava ja erittäin houkutteleva hahmo,-neliveto ja automaattivaihteisto 6-vaihteinen, ilmoittaa erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kyllä, mekaanisesti sen mukana samalla moottorilla, jolla sitä markkinoidaan Yhdysvalloissa: 3.7L V6 ja 273 hv, Tänään ehkä huonosti soveltuvia Euroopan kysynnästä.

Nissan PathfinderNissan Pathfinder: alkaen 44500 euroa

Toinen todellinen asiantuntija 4x4. Itse asiassa tienraivaaja tämä on harvoista katumaasturit, jotka säilyttävät silti alusta kiskot, sillä vaikka Nissan on jo ilmoittanut modernimpi uutta kehitystä, joka hyväksyy itsekantava ja jopa 4x2 versioita, tällä hetkellä ei ole suunniteltu markkinointi Espanjassa: muun muassa nykyinen Pathfinder valmistetaan Barcelonassa. Valinneet Nissan ja on klassinen maastokäyttöön, aina neliveto ja vähentämällä, että alle 45000 euroa tarjoaa moottori 2.5 dCi 190 hv. kanssa enemmän rajoitettu pituus (4,81 m), sen kaksi paikkaa kolmannen rivin ovat hieman tiukka, mutta vastineeksi tarjoaa paljon matkatavaroita. Toinen puhdas 4x4, vähemmän sovitettu tien ja Erittäin suuri kulutus, tasaisempi kuin Mitsibishi Montero.

Hyundai Grand Santa FeHyundai Grand Santa Fe: alkaen 45950 euroa

Sulkee listan suurista SUV 7 paikkainen 4x4 alle 50000 euroa viimeisenä saapua A Santa Fe LWB Se on tulossa ehkä suositeltavin vaihtoehto. kanssa Hyvä moottori 2.2 CRDi 197 hv ja kulutus melko sisältöä tarjoukset 7 erittäin hyvä paikkaa, iso runko, paljon laitteita ja ajomukavuus ja merkittävämpi saavutus. Tämä on toinen yritys Hyundaita aloittamaan segmentin suuri ylellinen SUV kerran katosi edellisen ix55. Ja ilmeisesti nähnyt, vaikka saavuttamatta hienostuneisuus ja tekniikka on BMW X5 tai Volvo XC90, on Mazda parhaassa asemassa Lähestymiskategoria. Ei halvin, mutta erittäin hyvä iso SUV.