Vahvistettu: Espanjassa ja enemmän autoja myydään bensiinistä dieseliin

Vahvistettu: Espanjassa ja enemmän autoja myydään bensiinistä dieseliin

kauttaaltaan 2017, Espanjan markkinoille uusia ajoneuvoja Hän on huomannut melko merkittävä tapahtuma: Bensiinin on yleistymässä Diesel. Ohi ovat niinä vuosina, joina jokaista 10 ajoneuvoa myydään maamme, seitsemän oli diesel- ja kolme bensiiniä. Tilanne on nyt muuttunut ja kesä- ja heinäkuussa ovat vahvistaneet, että Espanjassa ja enemmän kuin bensiini myydyistä autoista dieselkäyttöisiä.

analysoidaan markkinoilla uusien autojen rekisteröinnit, 2017 Se alkoi tammikuu seuraavien suhde: 52 prosenttia dieselajoneuvoille, 42,0 prosenttia bensiinin ja 5,3 prosenttia hybridi- ja puhdas sähkö. sisään helmikuu, osuus alkoi muuttua ja 51,9 prosenttia rekisteröidyistä uusista autoista oli diesel verrattuna 43,7 prosenttia bensiinistä ja 4,4 prosenttia hybridi- ja sähkö.

Keskeinen kohta tässä muutos arvostavat maaliskuu, kuukausi, uusien ajoneuvojen olivat Diesel 49,9 prosenttia verrattuna 46,2 prosenttiin bensiinin ja 4,0 prosenttia bensiinin ja sähköinen. Huhti- ja toukokuussa lähes osuus edellisen kuukauden pysyi, mutta se oli kesä- ja heinäkuussa, jossa bensiiniä on ehdottomasti vallannut alaa Diesel.

Mukaan tietojen mukaan Anfac, yhdistyksen kansallinen Autonvalmistajien ja autot, suhde kesäkuu markkinat uuden ajoneuvon säilyivät seuraavasti: 47,7 prosenttia bensiini, 47,6 prosenttia dieselin ja 4,8 prosenttia sähkömoottori / hybridi. että viime kuussa, paino bensiiniä globaaleilla automarkkinoilla jatkoi kasvuaan, ja suhde oli 47,5 prosenttia bensiinin ajoneuvojen, diesel 47,3 ja 5,2 prosenttia hybridi / sähkö.

Muista myös, että suurin osa Hybridi- ja hybridiautot plug Ne myydään maamme kuuluu bensiinimoottori kuin polttomoottori hybridijärjestelmän (Kun kyseessä on Espanjan markkinoilla, Peugeot 508 RXH Hybrid4 toisinnossa ja Volvo V60 D5 Twin on Dieselmoottori hybridijärjestelmän).

Enemmän autoja bensiini Diesel: mahdolliset syyt

On useita syitä, jotka voivat selittää muutoksen suuntaus, joka kokee uuden ajoneuvon markkinoita Espanjassa.

Ensimmäinen tekijä on lisäämään sosiaalista tietoisuutta haitallisista ympäristöhaittoja ja terveyden kansan polttomoottorien sekä bensiinin ja dieselin. Kun kyseessä on jälkimmäinen, useat perustuvat tutkimukset he ovat yrittäneet todistaa, että päästöt dieselmoottorin ovat paljon haitallisia ihmisille ja eläviä olentoja kuin bensiini.

Tämän lisäksi lisääntynyt yhteiskunnallisen tietoisuuden, meidän on korostettava epävarmuutta kansalaisten ennen jatkamista rajoituksia jo ilmoittaneet molemmat hallitukset joissakin Euroopan maissa (Britanniassa ja Ranskassa Ne ovat jo ilmoittaneet, että kielletään tulevaisuudessa dieselin ja bensiinin) autoja kuin kaupungin valtuustot suurkaupunkien. Kootuista tämän muistutamme viimeisimmät jaksot saastunutta Madrid (miten protokolla aktivoituu saastumista Madridissa ja mahdollisia skenaarioita)

Kolmas tekijä, joka voi selittää tätä tilanne on suuria teknisiä parannuksia he ovat kokeneet bensiinimoottorit, varsinkin kulutukseltaan, kanssa menoja paljon vähemmän polttoainetta kuin bensiinimoottorit muutama vuosi sitten.

Kaikki tämä on vielä lisättävä epävarmuus ulkonäkö mahdollisen mekaanisen erittelyt. Viime kuukausien aikana he ovat kasvaneet huomattavasti erittelyt dieselautojen, monet niistä aiheuttavat moninaiset ja jatkuvien ongelmien hiukkassuodattimet.