Arvostamme auton Autopista.es

Arvostamme auton Autopista.es

Jos joukossa tulevaisuuden suunnitelmiasi se on uusi auto, mutta ensin haluavat myydä omasi ja siksi tiedämme arvioimalla markkinoiden, olet onnea palveluun arviointi joka tarjoaa sinulle Autopista.es.

Tietää arvo teidän käytetty auto, sinun täytyy vain pitää kolme vaihetta Hyvin yksinkertaista. Ensimmäinen, kun saavut http://www.autopista.es/valoracion sinun täytyy täyttää lomakkeen tiedot ensirekisteröintiä ajoneuvon mittarilukema, etsi merkki, malli ja versio.

online-arvio oman käytetyn auton

Toisessa muodossa, sinun täytyy täyttää henkilötiedot. Ennen tietäen tuloksen, saat tekstiviestillä matkapuhelimeen / älypuhelimen koodin ladata arviointia. Lopullinen tulos * arvostus lähetetään liitteenä yksityiskohtaisen selvityksen sähköposti annoit muodossa henkilökohtaisia ​​tietoja.

Nopea ja helppo, ja ennen kaikkea, erittäin hyödyllinen, niin on palvelun arviointi Autopista.es. Mitä et tiedä vielä arvo autosi? Http://www.autopista.es/valoracion pääsy

(*) Huomautus: Arvioidaan markkinoiden suoritetaan olettaen, että arvioidut ajoneuvo on väliaineessa kulumisesta vuoden ensimmäisen rekisteröinnin, ilmoitettu mittarilukema on todellinen, ajoneuvossa ei ole mekaanisia vikoja, elin tai sisätila, se on edelleen huolto-ohjelma osoittama valmistaja, renkaissa on vähintään 50% profiilin ja se on läpäissyt ITV, tarvittaessa.