Ny 2017 Ford Fiesta når den åttende generasjon

2017 Ford Fiesta: de beste bildene2017 Ford Fiesta: de beste bildene2017 Ford Fiesta: de beste bildene2017 Ford Fiesta: de beste bildene

Den nye generasjonen den Ford Fiesta vil ikke være noen. The Oval Utforsk nye muligheter sin vellykkede verktøyet, som ble sluppet tilbake i 1976, fornye på alle fronter. For eksempel, med ankomsten av en luksuriøse versjon "Vignale" med 18-tommers dekk, en variant med tydelig aksent SUV, Fiesta Aktiv, og, selvfølgelig, med under navnet ST-formet sporty finish.

Fordi ikke bare det har endret fasaden, dvs. de ytre estetikk der vi ser en front med en ny grill og veldig forskjellig fra den forrige fest med flere horisontale og firkantede former) bak. Det har også forsøkt å gi en mer moderne utseende inne, med en mer strømlinjeformet og mindre trykknapper dashbord, bedre finish og elegante panoramataket (Første Fiesta) delt i to deler, for det første være i stand til å åpne.

Til alt dette er lagt til en teknologisk viktig last om bord, et komplett mekanisk område (75-140 hk) og svært effektiv, men også holde identiteten ervervet gjennom årene i forskjellige Fiesta.

Bakre Ford Fiesta 20172017 Ford Fiesta: teknologi, stikkord

den Ford Fiesta 2017 det vil fortsatt være morsom å kjøre, og med en sporty følelse i alle versjoner tilgjengelige til noen nytte markedet. Den forrige generasjonen var allerede også et tegn på å være et godt lastet så langt som teknologien er opptatt av bil, men nå er det vokser. opp 15 systemer kjøre hjelp vil tilby den nye Fiesta, alt formulert rundt 2 kameraer, radarer 3 og 12 ultralydsensorer å overvåke bilen i sin 360 og kontrollere hva som skjer på veien opp til 130 meter foran.

Det står ovenfor en hel forbedrede anti-kollisjon med fotgjenger gjenkjennelse som også virker om natten og aktiverer lys for å advare av kjøretøyet. også kommer som en nyhet til den nye Ford Fiesta automatisk parkeringsassistent, med ekstra parkeringsfunksjon batteri.

Legg til alt dette strålen automatisk system signalgjenkjennelse, adaptiv kontroll og limiter cruise, advarer blind, cross-trafikk varsling, advarer sikkerhetsavstand og hjelp i å opprettholde kjørefelt advarsel, og du har en komplett teknologisk arsenal i det nordamerikanske verktøyet.

Ford Fiesta 2017På nivået av tilkoblingsmuligheter, ny generasjon SYNC 3 Det artikulert i to mulige skjermer på dashbordet så flytende: Et 6,5 tommer, og ett 8 inches tablett type, farge og stor oppløsning i begge. den Talekontroll vil spille en viktig rolle i å forbedre førerens erfaring og smarttelefonen med bilen.

2017 Ford Fiesta: mer grep, bedre dynamikk, mer effektive motorer ...

i Nye Ford Fiesta 2017, Det har vært mye fokus på bedre kjøredynamikk som kan hevde å være morsom og sporty preg alle Ford produktet. For å forbedre den nye Ford Fiesta har øket torsjonsstivhet av sammenstillingen (15%) og De har økt trasé (30 mm 10 mm foran og bak) og kampen (4 mm) for å forbedre og øke-bil-kontakt med asfalten. Den, lettere, foran stabilisator bar hjelper.

Hvis vi ser på mekaniske seksjon, vi finner 3 forskjellige mekaniske, alt euro 6 og startsystem&Stopp som standard. i bensin, basen er et ny tre-sylindret 1,1 liters motor i potenser av 75 og 85 CV, begge forbundet med en femtrinns manuell girkasse.

Inne Ford Fiesta 2017Ovenfor, kan du ikke gå glipp av tricilíndrico men også mye mer avgjørende og populært 1,0 EcoBoost-, tilgjengelig i trinn 100, 125 og 140 hk med en ny sekstrinns manuell girkasse; 100 hp versjon kan også være forbundet med en automatisk overføring. Denne motoren, uten å spesifisere hva Ford-modeller innlemme fra 2017 for første gang i en tricilíndrico funksjon sylinder deaktivering.

i diesel, sender 1,5 TDCi 85 hk, med CO2-utslipp på bare 82 g / km (fra 95 g / km i bensin), og 120 hk.

Når vil? opp juli 2017 Vi vil ikke se det på veiene, og fortsatt må vente litt lenger for å få mer spesifikke detaljer om utvalg, pris, etc.