Mikä on keskimääräinen hinta uuden auton Espanjassa?

Mikä on keskimääräinen hinta uuden auton Espanjassa?

He vedonlyönti sallittua. Ja lähes varmasti kukaan meistä olisi oikein kyseenalaistaa kuinka paljon me maksamme espanjalaisille uuden auton.

Tiedot veroviraston rekisteröinneistä Espanjassa tammi-syyskuussa tänä vuonna antaa meille kuva: espanjalaiset maksoi keskimäärin 16688 euroa jokaista uutta autoa rekisteröity kyseisenä ajanjaksona. Kyseisen määrän se sisältää IEDMT, (Erityisverotusalueet tiettyjen kulkuneuvojen) eli rekisteröintimaksu.

Toinen silmiinpistävä tiedot kopioitu tietokannasta veroviranomaisten on, että 77,7 prosenttia Autojen (peräti 673226 yksikköä) on rekisteröity ensimmäisen yhdeksän kuukauden aikana 2016 Heillä ei tarvitse maksaa rekisteröintiveron. Tämä johtuu siitä, keskimäärin julisti CO2-päästöt olivat 107 g / km. Muista, että autot, joiden päästöt alittavat 120 g / km CO2 vapautettuja tästä verosta.

Jos lisäämme tähän ryhmään autojen eivät maksa rekisteröintimaksu että ne, jotka esiintyvät toisessa osassa veron, jotka emittoivat 120 ja 160 g / km CO2, saavuttaisi 96,2 prosenttia kokonaismyynnistä vuosina. 866. Nämä olivat 534 yksikköä yhteensä tammi-syyskuussa 2016.

Keskihinta bensiinin ja dieselin auto

Jos analysoimme toimittamat tiedot verovirasto on valtiovarainministeriön, 61 prosenttia henkilöautoja rekisteröitiin Espanjassa ensimmäisen kuukauden aikana, yhteensä 533000 yksikköä, Dieselmoottori reikä. keskihinta Näiden henkilöautojen Diesel oli 18659 euroa. 80 prosenttia kaikista maksettava veroa.

Keskihinta auto Espanjassa 2016

Lisäksi suuri prosenttiosuus (74 prosenttia), mutta ei niin paljon kuin diesel, oli se, että autojen kanssa bensiinimoottori he eivät maksa VRT hyväksyttävä, joilla on alle 120 g / km CO2. Keskihinta varustettuihin autoihin bensiinimoottori oli 13532 euroa.

Jos katsomme osat vero, korkein keskimääräinen hinta löysimme välillä Bensiinikäyttöisten autojen tuottavat enemmän kuin 200 g / km: on autoja tehokkaammat moottorit. He olivat vain noin 5000 yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana. Keskimääräinen maksettu heidän oli 31286 euroa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Ostaa käytetty auto leasing- ja hoivapalvelujen!

Miten ostaa halvinta autoa: kaikkia temppuja

Ostaa käytetty auto leasing- ja hoivapalvelujen!