Møt nasjonal lovgivning på bobil og campingvogn

Møt nasjonal lovgivning på bobil og campingvogn

reiser i bobil eller campingvogn Det er et alternativ til å nyte fritid som i økende grad er å få flere tilhengere i vårt land. Hvis du er ny på denne praksisen, bør du vite noen juridiske spørsmål som vil tjene som et argument for å omgå bøter og unngå unødvendige diskusjoner med andre trafikanter.

¿Camping eller parkering? The crux av saken

Vi ekko en interessant post-artikkel Furgoteta publisert i bloggen spesialisert i verden campingvogner, bobiler og varebiler. På denne nettsiden er det lagt vekt meste på skillet mellom camping og parkering. I de fleste tilfeller, kommunale tjenestemenn vet om reglene og, fremfor alt, hvis kjøretøy er parkert eller leir.

campingvognHvis bilen er parkert, du må være i samsvar med nasjonale bestemmelser om trafikk. Campingvogn eller bobil kan og får lov spise eller sove i bilen, fordi interiøret er privat og kan gjøre hva du vil i det. også kan sette klosser som et mål sikkerhet Dersom kjøretøyet er parkert i en bakke i en vinkel eller (som det er en sikkerhetselement anbefales). Du kan alternativt støtte et ratt på fortauskanten. I kjøretøy over 3500 kg m.m.a. (Maksimal tillatt masse) hvis helling er følsom, er fottøy er nødvendig. Du kan ikke bruke steiner eller andre elementer. Dessuten kan du også heve taket eller åpne takvindus, forutsatt at ikke overskrider omkretsen av kjøretøyet.

Campingvogn / bobil vurdere camping (og derfor dårlig parkert) Hvis man får en eller flere seter ut av bilen, spre man markiser og andre elementer som rager ut utenfor omkretsen av kjøretøyet, man setter ben eller stabilisatorer nivåer, har strømmet noen form av væske eller fluid utenfor kjøretøyet og utføre en sjenerende støy som kan skade resten av de som bor rundt (veldig høy musikk, lyssetting av en elektrisk generator, etc.).

campingvogndermed Hvis kjøretøyet er riktig parkert, bør du ikke frykte noe. Men hvis du utfører noen aktivitet anses camping, må du finne en kvalifisert for camping (campingplasser, rasteplasser som er laget for det, osv) nettsted.

juridiske dokumenter som du må ha på hånden

Deretter satte vi noen linker med noen lovgivende tekster styrende riktig bruk av RV / RV. Vi anbefaler at du skriver ut til showet som et argument i tilfelle du har noen spørsmål angående et kommunalt trafikk offiser eller en enkel vandringsmann. Husk, park eller camping, crux av saken.

- Instruksjon 08 / V-74 DGT

- Motorcaravanning, ifølge innenriksdepartementet

- DGT brev som forklarer at undervisningen er obligatorisk

Kilde: Furgoteta