Ateca Istuin: tarvikkeet arvoinen

Ateca Seat TarvikkeetAteca Seat TarvikkeetAteca Seat TarvikkeetAteca Seat Tarvikkeet

Uuden SUV istuimen, istuimen Ateca, on tullut heinäkuussa jälleenmyyjille. Plus extrat kuten erilaisia ​​stereoiden tai selaimia, useita yli 30 osat Factory. Monet niistä ovat puhtaasti esteettinen ja koristetarroilla ym yrittää tehdä elämän helpommaksi käyttäjälle: polkupyörä telineeseen tai kuljetuslaatikot matkatavaroille.

Niistä puhtaasti esteettinen varusteet on mainittava mahdollisuus muokata edessä ja taka auto neljä väriä: oranssi, punainen, sininen tai hopea. Ohut nauha väri on mikä erottaa toisistaan. Sen hinta on, lisäämällä pakki edessä ja takana sekä peilit (Saatavana myös näitä neljää väriä) on hieman yli 1000 euroa. Mutta jos haluat vain Jos peili, et kukin vain 70 euroa. Jos haku räätälöinti ja talouteen, se on tarpeeksi.

Going askeleen pidemmälle, voit valita metalliseos hyvin erikoinen. Aneto kutsutaan, on 19 tuumaa halkaisijaltaan ja ne ovat saatavilla neljällä väriä sekä mustaa edellä.

Ateca Seat sisustustarvikkeita

Ja jos sinun on yhdistää värejä koko auton sisällä sinä voit muokata kaikkia profiilit kojelauta ja alue keskikonsoli jos lämpö. Värivaihtoehdot ovat jälleen samat kuin Aneto renkaat: oranssi, punainen, sininen tai hopea. Musta on vakio. Hinta tämä lisälaite on 364 euroa. noin urheilu polkimet osittain valmis alumiini voi alkuun pois asettamat 165 euroa. Henkilökohtaisesti en suosittele tätä lopullista lisälaite, koska kuljetettavia tehtävänsä, se ei näytä kuin sen pitääkin.

Ateca Seat. custom polkimet.

Jos haluat jotain halpaa ja ripaus väriä sisustus, suosittelemme räätälöintiä nuppi vaihdevipu. Se koostuu kahdesta ohuesta väriraitaa (valita yksi neljästä mainittiin kojelautaan) ja sen hinta on hieman yli 100 euroa. Mitä emme voi varmistaa kestävyyttä värin, koska se on elementti, jolla on merkittävä kulumista.

Ateca Istuin: laturi

Kyllä meidän mielestämme on hyödyllistä tarjotin muovit suojaava boot. Istuimessa on kaksi vaihtoehtoa, ja uskomme, että on parempi, että brändi nimeltään "korkeita". Se maksaa 115 euroa ja se estää matonpäällysmateriaalin runko likainen tai märkä, kun lataat auton. Samoin se on ihanteellinen kuljettavat lemmikin ilman huolta siitä, kuinka paljon hiuksia on jäljellä tavaratilan lattian. Tässä tapauksessa se on pakollista asentaa erottaminen arina runkokuljetusten ja matkustamon -193 euroa välttää seuraamukset.

Puhuminen matkatavarat, Seat tarjoaa kattoboksi ruotsalaisen tuotemerkin Thule 420 litraa kapasiteettia. Tämä löytyy, sama merkki ja malli,-ketju hintaan hieman alle 550 euroa kysyy Seat.

Ja jos kaikki olet kertonut näyttävät kallista, toteaa: vain 26 eurolla voit ottaa kannen avaimen väriä. Hauskaa ja halpaa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Ateca Seat 2.0 TDi 150 4Drive: SUV perusteellinen testi muoti

Toyota RAV4, uusia lisävarusteita 2016

Tunear seitsemän keskeistä tarvikkeet autoosi

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi