VIDEO: BMW X7 så det er konseptet, SUV ankommer i 2018

Klikk her for å se alle bildene av BMW X7 Concept

Vi visste allerede en stund at BMW planlegger å utvide sitt SUV utvalg. den X1, X3, X4, X5 og X6 de gir mange suksesser, og forbereder de neste månedene til to nye utgivelser. En, X2 en SUV kompakt sporty karakter i noen få uker begynner vi å vite. og en annen, større SUV og luksuriøse merkevaren ville plassere over den allerede imponerende X5 og X6. Vel, dette er andre modellen allerede praktisk talt vet.

Og det er at selv om fortsatt presentert som en konseptbil, BMW har allerede lært oss en svært reell tilnærming av hva som vil bli den neste X7. Og ja, i samme Frankfurt Motor Show merkevaren har bekreftet at nå markedet neste år, i 2018. Maksimal design og teknologi vil være grunnlaget for en ny SUV som mål å bli eksklusiv ny referanse produsenten.

BMW X7Så langt har dette BMW X7 første konseptet avduket, og du kan allerede se i videoen som leder denne artikkelen, vil vi videresende, og mange av de mest avanserte teknologier for merkevaren. med sekund etternavn IPerformance, denne nye SUV blader og renvaske sitt hybridkonfigurasjon, å kombinere Twinpower turbomotor med en elektrisk motor og sofistikerte batteripakker.

BMW sikrer også at X7 tilby kjøreopplevelse og uovertruffen komfort. Konseptet og har tre seterader, kvalitetsmaterialer og et stort glasstak som gir god sikt. For instrumentering kan også observere en stor skjerm på 31,24 cm som strekker seg til en ytterligere skjerm og driver dashbord. Men alt dette utvilsomt er best sett direkte i videoen. Enjoy!

Mer informasjon | BMW X7 Concept