“Aqua kart” patentoinut maailmanlaajuisesti mullistaa Espanjan kesällä

"Aqua kart" patentoinut maailmanlaajuisesti mullistaa Espanjan kesällä

Hyvällä kertaa se on, kun useimmat haluavat mennä piiri karting ja tehdä muutaman kierroksen on hyvää aikaa ystävien kanssa, koska talvella kylmä ja mahdollisen sateen vaikeutuu. Hyvällä säällä haluavat myös ottaa dip vedessä. sitten, Miksi ei laita kaksi asiaa?

He ovat sitä mieltä, että Galicia: José López Rivas Hän on luoja "aqua kart"Keksintö joka mullistaa kesällä. näiden uusien autoista meri Ne on patentoitu Sanxenxo (Pontevedra) ja päästä kansainvälisille markkinoille valmistettavan Kaliforniassa, Atlantin yli.

Toistaiseksi nämä "aqua autoista"Voit testata rannalla Major Sanxenxo, Paris Dakart jossa piiri on. Julkaisemassa La Voz de Galicia digitaalisen median, ja kuten näette oman video, nämä veneet hyvin muistuttavat vesiskootterit, mutta jonka tasaisempi siluetti, entistä mukava istuin kiihdytin oikea jalka ja ohjauspyörä ajaa sitä.

Onko nopeus? Noin 20 solmua, mikä tarkoittaa noin 37 km / h. Mukaan Galician ympäristöön, "Aqua kart" olisi helppo ajaa ja voi säädellä nopeutta. Heillä pituus on noin kolme metriä ja on kaksi erilaistaEnsimmäinen, jossa Rotax moottori "järvien, jokien ja rantojen" laajemmin pinnat; toinen sähkömoottori ja suljettu piirejä.

Saatat myös olla kiinnostunut

Artés Wildcat Mefisto vesi!