Mercedes Mercedes GLA GLB 2018 og 2017, ny SUV med stjerne

Mercedes Mercedes GLA GLB 2018 og 2017, første bildeneMercedes Mercedes GLA GLB 2018 og 2017, første bildeneMercedes Mercedes GLA GLB 2018 og 2017, første bildeneMercedes Mercedes GLA GLB 2018 og 2017, første bildene

segment SUV ikke slutte å gi nyheter i de kommende årene. Mercedes-Benz er klar over potensialet i dette "pastell" bilmarkedet og har tenkt å lansere en større offensiv på dette området. den første stor overraskelse ta navnet Mercedes GLB, hvis kommersielle lansering er planlagt for 2018.

Ifølge våre gjendatabilder, det Mercedes GLB Det kan betraktes først som en 'Baby' Klasse G. Hvis du ser på design, nye Mercedes GLB beholdt mange estetiske innslag prototype Mercedes Ener-G-Force, et spektakulært konsept 2012 som har funksjoner som stammer fra den mytiske klasse G bryte derfor med estetiske krav pålagt på kroppen SUV. Ikke være hans erstatning, men hans stilistiske blunker definere dette GLB mangefasetterte, mer og bedre tilpasset til eventyr stilisert GLA.

den nye Mercedes GLB Det vil ikke være en tøff for de mest bestialske praksisen med off-road type. Ifølge tilgjengelig informasjon hovedvei, den nye Mercedes GLB ikke reduktiv, men mer høyde over bakken, så vel som en mer raffinert off-road pakke og bedre angrepsvinkler eller utgang, selv om det vil være to-wheel drive versjoner. X-245 den interne kode som blir håndtert i avdelingene teknikk og Daimler er anordnet to organer, ett med kapasitet på fem passasjerer og en med slag og langstrakt lengde 12 cm med syv seter.

2017 Mercedes GLAMercedes GLA, andre generasjon i 2017

Mercedes GLA, andre del. Allerede du ser du ruller med "kamuflert hud"Ferdigstille sin set-offensiv for å plante et skudd og BMW X1 og Audi Q3 ny generasjon, i tillegg til Infiniti QX30. den Nye Mercedes GLA Det vil fortsatt være nesten samme lengde så mye som Renault Scénic ny generasjon og beholde den samme 270 cm avstand mellom aksene enn den aktuelle modellen, slaget også identisk med den for en mye lengre Nissan X-Trail, selv om ikke forvente store forbedringer i innvendig kapasitet. Hva den gjør er mye mer teknologi kommer om bord som en ny multimedia infotainment-enhet med 8-tommers skjerm, som vil integrere funksjoner Apple Car Spill og MirrorLink, eller forbedret kjøre assistenter, slik som en hastighetskontroll-funksjonen jam. Utenfor, ny generasjon av omkretskamrene, muligheter for å montere multistråle lys i den versjon av diodene 34 eller aerodynamisk også forbedret.

På tidspunktet for starten handling Andre generasjon Mercedes GLA (Commercial lansering planlagt for 2017), de mest slående nyhet mekanikere skal erstatte 2,1 turbodiesel motor for den nye OM654 premiere i Mercedes klasse E og designet for å imøtekomme plattformer langsgående og tverrgående motorversjoner her 150 hk 190 hk. Den mekaniske bidrag Renault ville være motoren 1.6 dCi 130 hk. rundt 2019, den Mercedes GLA lagt sin første hybridversjon, og nok plass for "elektrifisere" fire-sylindret motor, og ikke ett av tre, ikke bare levedyktig løsning for å modifisere den arkitekturen som er i bruk.

Du kan også være interessert

- Alle kompakt SUV for øyeblikket

- Alle små eller urban SUV som du kan kjøpe

- Beste SUV for mindre enn 20.000 euro