Ny BMW X5 2017 … og dens fremtidige rivaler SUV

BMW X5 2017: bilder av den nye luksus SUVBMW X5 2017: bilder av den nye luksus SUVBMW X5 2017: bilder av den nye luksus SUVBMW X5 2017: bilder av den nye luksus SUV

Inntil ankomsten av fremtidige BMW X7 i 2018, vil BMW X5 fortsette å konkurrere med hele kastet av stor SUV ute i markedet. Så langt, deres 7 seter De har tillatt ham å holde sitt eget mot en litt større modeller som Audi Q7 eller Volvo XC90, som det bringer om en tilnærming og en touch kjører mye tier, nesten ukledelig av en SUV. Det burde være unødvendig å si, det teknologiske nivå i dette segmentet er første orden, som må legges til at latecomers er ofte ledsaget av banebrytende nytt utstyr, teknologi og mekanikk, slik at uten å endre plattform, oppdatering vil du oppleve den bayerske modellen vil tjene til å opprettholde sin attraktivitet før ankomst av neste generasjon.

Selv om det er vanskelig å legge til mange flere forbedringer uten å endre arkitekturen, den nye BMW X5 2017 Du vil demonstrere en lavere forbruk. Som er vanlig med BMW, er det forventet at den mekaniske motta ytelsesforbedring, støttet av en reduksjon i forbruket som ville være rundt 11% i de fleste tilfeller.

BMW X5 2017Som for design av funksjonene i fremtiden BMW X5 2017 De vil forbli tilnærmet uendret, selv om det vil bruke nye frontlykter i tråd med de nyeste utgivelsene av merkevaren, aerodynamiske forbedringer og støtfanger redesignet. inne i BMW X5 vedta en luft mer luksuriøse, med nye avslutninger og en oppdatert multimedia-systemet, som er utstyrt med flere enkle menyer og tilleggsfunksjoner, særlig når det gjelder tilkobling og applikasjoner. Det er fortsatt ukjent om motoren er byttet triturbo BMW X5 M50d (381 hk) for de nye fire turboer annonsert for BMW 7-serie (394 hk), som det kan svare bedre å sofistikert Audi SQ7 TDI (435 HK), den sistnevnte med et biturbo system understøttet av en elektrisk kompressor. Mekanisk optimalisering tillate redusere forbruket og utslipp hele spekteret BMW X5, økende effekt noe. den hybrid plugg Det vil fortsatt være sentrale i denne forbindelse.

Et nivå av deltakere, den nye BMW X5 2017 Den kan innbefatte automatisert drivsystem tatt fra BMW 7-serie, som tilsyn filskift med dodge biler reiser veldig nær, men det er fortsatt tidlig å si.

VW Touareg 2017: Totalrenovering

Volkswagen vil nesten samtidig sin Touareg... BMW X5. Dette vil bli fornyet SUV stor referansemodell i den splitter, lastet med en sann teknologisk kompendium som vil være ansvarlig for innføring av nye elementer og sikkerhetsutstyr. Det vil være større, vil det være basert på MLB Evo ny arkitektur (det samme som Audi Q7) Og vil redusere sin vekt. I Diesel sitt utvalg vil starte med V6, V8 og vedlikeholdes å tilby mer eksklusivitet og ytelse, men også det vil være flere nivåer av hybridisering. Sikkert det vil ta enda et steg opp for å bli betraktet som en ganske stor luksus SUV ... hvis det ikke allerede var.

VW Touareg 2017

Audi Q7: en SUV som fullført

den Audi Q7 er og vil da fortsatt en av de mest komplette i sitt slag SUV. Den hadde premiere tidligere i år og tilbud delta løse kjøring, sikkerhet og effektivitet systemer, å posisjonere seg selv som referanse i raffinement. Den har en versjon plug-in hybrid Diesel, og en sporty SQ7 TDI. Det er en stor SUV mer enn 5 meter lang som er kommersielt tilgjengelig fra en pris på 62,590 euro. Du kan lese testen på linken.

Så er Audi Q7

Audi Q7

Mercedes GLE: en annen SUV veldig renovert

I motsetning til BMW X5, Audi Q7 og Volvo XC90, Mercedes GLE Du kan ikke ha 7 seter, siden for det er hans eldre bror luksuriøse GLS. Som ikke er mangler i denne kraftige SUV 4.82 meter lang (Derfor noe mindre og) er sports versjoner signert av AMG, eller plug-in hybrid.

Dette er Mercedes GLE

Mercedes GLE

Volvo XC90: Svensk fortreffelighet

den Volvo XC90 kanskje nå den mest eksotiske og mest interessant alternativ som er i den store SUV-segmentet luksus. denne modellen 4,95 meters Den har en veldig forsiktig interiør og strålende ytelse. Det er veldig markere sin enorme bagasjerommet og innvendig, pluss plug-in hybrid variant, veldig behagelig å kjøre og ekstremt kraftig og effektiv.

Det er Volvo XC90

Volvo XC90Du kan også være interessert i:

BMW X5 xDrive40e: X5 plug-in hybrid

Audi Q7 e-tron, BMW X5 og Volvo XC90 T8 40e Twin Engine: Hvilken er best?

BMW X5 vs. xDrive40e Cayenne S E-Hybrid: to plugget SUV