Top 500 autoliikkeet Espanjassa

Top 500 autoliikkeet Espanjassa

Jos olet ajatellut ostaa auton, Et voi olla huomaamatta Tässä raportissa yksityiskohtaisesti tänään. yksityiskohtaiset analyysi välillä valtatie ja Statista on valittu ensimmäistä kertaa maamme 500 paras autoliikkeet Espanjassa, johon ne tunnistetaan paras vaihtoehto ostaa auton.

Tämä ero johtuu toteutumistamplio tutkimuksen laadun arvioimiseksi käsitys auto myyntipisteistä, onko valtuutetut jälleenmyyjät tai riippumattomia ostoksia. Voit tehdä tämän, lehden Statista valtatie ja ovat esiintyneet yli 20000 arvioinnit Sekä kuluttajat ja ammattilaiset, arvioidaan näkökohtia, kuten saaduista, tarjoukset, hinnat, täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja kolmannelta suositella myyntipisteessä.

n 500 jälleenmyyjät, lähes pisteet voi ylpeillä saatuaan Huomautus maksamatta. mutta jakaja "10"Par excellence vastanneiden mukaan Highway ja Statista, on yhteisöä Andalusian, erityisesti Motril. Automotive House, virallinen Service Volkswagenin vuodesta 1995 Granada, Se on ainoa, joka on saanut korkeimman arviointi tutkimukseen.

Täydellisen luettelon 500 parhaan jälleenmyyjien julkaistaan ​​lehden Autopista numero 2991, joka on tullut myyntiin 17. tammikuuta, ja voit kuulla täydellisesti, ja yhteisöä yhteisössä seuraavaa linkkiä esitetty alla:

Top 500 autoliikkeet Espanjassa