Mitkä ovat automerkkejä paremmin päättyy?

Luokittelu tuotemerkkejä paras viimeistelytLuokittelu tuotemerkkejä paras viimeistelytLuokittelu tuotemerkkejä paras viimeistelytLuokittelu tuotemerkkejä paras viimeistelyt

Tänä vuonna Mercedes Hän on loistanut omalla tähti kannalta päättyy meidän palkinnot parhaista autoista 2016. Kun yhteen laskettu vastausten saksalainen tuotemerkki ykkösenä 58 prosenttia tuloksista ja 7 pistettä sen välittömän seuraaja, Audi, eli hyvä viimeistely nämä mallit tarkat franchising keskuudestaan ​​korilevyt, hyviä lyöntejä , laadukkaat materiaalit ja hyvä värinäasetuksia, joukossa monia muita ominaisuuksia. Viime vuonna Mercedes voitti myös voittoon parempi viimeistely, 57 prosenttia tuloksista. Tutustu Espanjan lukijoille, törmää tulokseen muissa maissa, kuten Saksassa, Ranskassa ja Italiassa, jossa Audi on mestari.

Tuomiosta kuljettajien oman tuotemerkin vie Tämän periaatteen mukaisesti erityisen tärkeä, koska se on käyttäjä, joka antaa arvon omalla autolla. Tällöin Mercedes on myös sijoitettu kärkeen sijoitusta, ohittaminen tällä kertaa, että Audi oli ykkönen todettujen 2015. Huomaa, että yleinen saada voimaa keskuudessa kuljettajien itsensä. Mazda, Honda, Ford, Toyota, Renault ja Hyundai ovat mielenkiintoisia prosenttiosuudet, varmistaa, että sen käyttäjät ovat tyytyväisiä auton suhteen päättyy.

käyttäjille uuden auton alle kolme vuotta, he mieluummin Saksan markkaa, vaikka Lexus tulee kunniallinen viidenneksi rikkoa Saksan hegemonia. Käyttäjät, joilla auton yli kolme vuotta, suostua maistuu vielä karkottaa luokitusta Citroen ja Ford, ja ottaa käyttöön Mazda ja Toyota.

Naiset ylittävät Premium

Miehet ja naiset antavat luottamuslause myös Mercedes ... mutta erot. kun taas Ne ovat vedonlyönti miehiä kuolemaan Saksan Trident (Mercedes, Audi, BMW), jonka jälkeen on huomattavan kaukana Lexus, Porsche ja Jaguar; naiset antavat vähemmän välimerkkejä Premium ja myöntävät auliisti niiden sijoitusta valmistajat kuten Mazda ja Peugeot. Kun kyseessä on Fordin, kuten useimmat viimeisteltyä miehillä kuin naisilla.

Suhteessa ikään, nuoret alle 29 vuotta kerran tullut päähenkilö tarina Mercedes, Audi ja BMW, vaikka miettiä muita vaihtoehtoja, kuten korealainen Kia. Mitä vähemmän nuorille kuljettajille, Mercedes kasvaa kohdissa, mutta myös lisää merkittävästi Audi.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

- Parhaista autoista Pekingin autonäyttelyssä 2016

- Top 10 auton sisätilojen

- Top 10 SUV alle 20000 euroa