ITV ohjaa elektroniikkaa ja autojen päästöt

ITV ohjaa elektroniikkaa ja autojen päästöt

Vuoden kuluessa toukokuussa 2017 asetukset velvoittaa kaikkia jäsenmaita sisällyttämään uusia keskuksia ITV julkaistaan valvontamenetelmiä eri auton elektroniikka, mukaan lukien päästöjen valvonta OBD (On Board Diagnostic - Diagnoosi aluksessa), jotta voidaan vähentää päästöjä tuotetaan moottoriajoneuvoja. Vuotta myöhemmin, toukokuu 2018, kaikki ITV keskuksista Euroopassa olisi pitänyt alkaa ja soveltaa uusia sääntöjä.

Niinpä sitten toukokuun 2018 ja ne sisällytetään menetelmät tarkastuksen ITV Espanjan joukko tarkastuksia elektronisen elementtejä auton (ABS, Airbag, ESP ...). Nyt niitä ei ole määritelty kaikkia elektronisia komponentteja voidaan seurata, koska lainsäädäntö on parhaillaan kehitteillä. Tämä määritellään päivänä toukokuuta 2017 ja seuraavana vuonna, vasta toukokuussa 2018 ITV tulee sopia kaikkiin keskuksiin tarvittavat välineet ja junahenkilökunnan.

ITV pääsevät ECU autoja jolloin kyetään hallitsemaan ja tarkistaa täsmällisesti laiminlyönneistä ajoneuvon ja luettelo, kun tarkistettu, lievä tai vakava vika, koska parhaillaan tehdään muun kohteita tarkastetaan auton kulkee tarkastus pakolliset tekniset.

"Pelkäämme, varmistamaan varma, että mitä kulumista ajoneuvo on luotettava", Sanoo Luis Rivas, pääsihteeri AECA-ITV, hallintaan asemien katsastusten Espanjassa. "Tarkista, että ajoneuvot noudattavat määräyksiä asetusten päästöjen valvonta, jarrutus ...".

Meidän täytyy tarkistaa, jos uusi valvontavaatimusten olisi riittänyt petosten torjumiseksi kuten Volkswagen skandaali tai Dieselgate- päästöjä. Totuus on vaikea välttää harhaanjohtavan jos valmistaja todella haluaa. Tällöin valmistajat ovat pettäneet hyväksyntää keskuksia eikä ITV. Jos laite on edelleen fiksu, se päästää vähän ja antaa erilaisen todellisuuden myös ITV keskuksissa lukuihin. Brands harhaan oikeudellinen ohjelmisto ja yksi niistä asioista, jotka ITV näyttää uusien sääntöjen on ne porsaanreikiä joidenkin saaliin ole niin edullinen. ITV pitäisi olla nopea, tehokas ja halpa eikä laboratoriossa. Kun uudet säännöt ohjauselektroniikka ITV ajattelutapoja ja petokset muuttuu. Pikemminkin kuin välttää pahaa, tärkeintä on poistaa halu tehdä niin.

OBD tarkastukset on komplementaarinen perinteinen testien ITV. Menettely tarkastaa pakokaasu- on kuten ennenkin, mutta tarkastus ajoneuvon ohjaus on lisätty.

Saatat myös olla kiinnostunut

Dieselgate skandaali: VW tekee "yksityiskohtaisia ​​ja vakuuttavia" -tutkimus

Saksa arvioi 630000 autojen epäsäännöllisiä päästöjen

Ei auto Diesel täyttää päästönormin