Se on Mercedes SUV alue: GLA, GLC GLC coupe, GLE, GLS …

GLA G, kaikki autot Mercedes SUVGLA G, kaikki autot Mercedes SUVGLA G, kaikki autot Mercedes SUVGLA G, kaikki autot Mercedes SUV

Mercedes-Benz on siirtynyt valtakunnan filosofian ja SUV autonvalmistaja. Näin ollen alue, joka sijaitsee jokaisen perinteinen segmentit ja koristeltu polttoainetehokkuutta, mekaaninen lujuus ensin tien tarkentamista odottaa palkkio ajoneuvon ja säädettyjä vaihtoehtoja niiden luetteloihin parantaa kykyä maastossa tehokkain versiot.

Siten pienestä GLA, lähinnä SUV tie säätämästä G, yksi viimeisistä kaikkiin klassisen musiikin kenttä voimme löytää erilaisia ​​mittoja, mukaan lukien kaksi kaunista coupé- korivaihtoehtoja moottoreita, vaihteistoja ja järjestelmät merkki veto hyvin laaja valinnan mahdollisuuksia. Kaikki ne tapaavat heidät seuraavaan testiin paras tapahtuma, järjestetään Las Rozas (Madrid) 11., 12. ja 13. marraskuuta. Tässä linkki voi jo varata tapaamisen testata SUV haluat. Käymme alue

Testaa Best maastoautomercedes GLA

Kehitti lavalla luokan Mercedes GLA on ainoa Mercedes SUV poikittainen moottori ja front-drive 4x2 variantti, joka yhdistää Keski 4Matic monilevylle kytkin. Sen luonnollisessa ympäristössä on tie, joka tarjoaa ketteryyttä ja tarkkuutta vaihdetta.

tehoVälillä 122-381 hv
keskikulutus4,2 l / 100 km
versiot4x2 ja 4x4
pituus4,42 metriä
runko421 litraa

mercedes GLC

Korvaava GLK tarjoaa paitsi enemmän modernia ja dynaaminen estetiikan ja GLK se korvaa. Se on myös siedettävä ja tehokas kaikilla aloilla, mutta säilyy kyky siirtyä siitä. Se yhdessä GLA yksinään, jolla on nelisylinterinen moottori ja myös incudes yksi coupe Mercedes GLC näkökohdan dynaamisempi variantti.

tehoVuodesta 170-367 hv
keskikulutus5,0 l / 100km
versiot4x4
pituus4,66 metriä
runko550 litraa

mercedes GLE

GLE korvaa Mercedes ML, ensimmäinen Mercedes SUV, joka auttaa murtamaan klassinen standardit 4x4 anticipase SUV vallankumous ottaa itsekantava, itsenäinen suspensiot ja ESP tehdä yhteistyötä etuveto 4Matic. Se on heidän ainoa mahdollinen pitoa ja muutos on aina automaattinen. Plug-in-hybridi ja 4Matic ilmoittaa kulutus oli 3,3 l / 100 km. Kuten GLC on myös variantti coupé.

tehoVuodesta 204-585 hv
keskikulutus5,9 l / 100km
versiot4x4
pituus4,82 metriä
runko650 litraa

mercedes GLS

Se on valmistettu Mercedes S-luokan, joka itse on synonyymi tarkentaminen ja exquisiteness sekä materiaalien ja ajokäyttäytymisen. Mutta Mercedes GL GLS korvike ei vain tarjoaa tilaa seitsemälle matkustajalle ja tehokkaiden V6- ja V8-moottorit, mutta tarjoaa myös käytännöllisiä valinnainen pack Off Road mukaan lukien vähentäminen ja ilma jousitus.

tehoVuodesta 258-585 hv
keskikulutus7,1 l / 100km
versiot4x4
pituus5.13 metriä
runko680 litraa

Mercedes G

hänen 4x4 valtava kapasiteetti ja lähes ainutlaatuinen lähestymistapa tikapuurunko, jäykkä akselit, vaihteisto ja manuaalinen tasauspyörästön lukko kolme tehdä Mercedes G-luokka yksi viimeisistä puhdas maa kaikkialla maailmassa. Mutta myös se tarjoaa brutaali versioita pystyy tarjoamaan näin sydämen pysähtymisen suorituskykyä kuin sen hinta, yli 300000 euroa.

tehoVuodesta 245-630 hv
keskikulutus9,9 l / 100km
versiot4x4
pituus4,21 metriä
runko480 litraa

Saatat myös olla kiinnostunut

- Kaikkein kattava opas ostaa SUV

- SUV opas: paras autoja ostaa vuonna 2016 ja 2017