Palkata parhaat pelit historiassa

Auto pelit: nämä ovat parhaatAuto pelit: nämä ovat parhaatAuto pelit: nämä ovat parhaatAuto pelit: nämä ovat parhaat

Se ei ole helppoa valita paras auto pelit koko tarina ja ei niin kauan sitten, että osuma markkinoille ensimmäisen otsikot näistä ominaisuuksista. Keräämme joitakin selvin nykyään nimeltään 'pelaajien' tai "E-pelaajien, riippumatta siitä, onko ne ovat syntyneet konsoli tai PC.

Pole Position (1982)

Ei voida ajatella, puhumattakaan "paalupaikka'Kun puhumme videopelit palkata. Ja vaikka se ei ollut ensimmäinen pois, kyllä ​​se merkitsi ennen ja jälkeen mitattuna autojen näkökulmasta käyttö todellinen piirin, julkisuus aikana ja kierrosajat. Konsoli, jossa voit pelata tätä videjuego klo Atari, joka oli vallankumouksellinen kannalta grafiikka ja pelattavuus vuosia käynnissä. Nykyään vain kaikkein nostalginen arvostaa mitä pelissä 'Pole Position'.

Loppuvat (1986)

out Run

Pulling aiheistaout Run'SEGA tarjosi ajaa tuotemerkin Ferrari Testarossa avoauto, minkä seurauksena kaunis blondi istuu matkustajan paikalla. Sinun piti yrittää olla nopein samalla esquivabas kaikentyyppisten ajoneuvojen ja esteet, jotka löysit teitä pitkin, vuori, erämaa tai rannalla maisemia nauttia nopea. Kolikon viettänyt jonkin soittoa pelisaleissa hänen naapurustossa.

F-Zero (1990)

90 'niihin onnekkaita jotka voisivat vapauttaa Super Nintendo, He tulivat pelejä, kuten "F-Zero'Joka ei ole videopeli autoa sinänsä, mutta ne olivat kilpa ajoneuvoja, jotkut muistuttavat futuristinen Stars Wars- palot kelluva radalla ja liikuttaa monimutkaisia ​​piirejä, joissa vaikutus simuloidun 3D syvyys.

Viisi vuotta myöhemmin hän tuli "Wipeout'(1995), jossa käsite simuloida, mutta selvästi parempi kannalta grafiikka ja pelattavuus. Ja ajoaika ensimmäisen PlayStationin, 3D-grafiikkaa ja laadullista parannusta oli yli looginen.

Super Off Road (1991)

Super Off Road

Eräänlainen pelata jotain muuta kuin mitä me olimme, ja niitä käytetään, ne tulivat markkinoille useita arvopapereita, joihin tarkemmin ja kuvanlaadun korostaen hauskaa ja moninpelitoimintoja. Mikä alkoi videopeli arcade auto, venytetty 16-bittinen konsolit tyyppinen Megadrive tai NES, optioilla jopa 4 pelaajaa osallistumaan samassa kilpailussa, joka ei ollut vaikea hallinnan menettämisen tai kääntämällä avain kohti vastaavan vastakkaisen puolen. Oi niitä aikoja ...

Super Mario Kart (1992)

Perinteisten kilpa-autoja ja niin monenlaisia ​​GTA tuli uudenlaista Super Mario Kart käsi nintendo. Toisin kuin edellinen, tässä videopeli vaihtoehtoja moninpeli turvautuneet jaetussa näytössä jopa neljä mini näyttöjä. Helppo käyttö ja kyky ampua monta esinettä viholliset ovat tehneet niistä harvoista, jotka jatkavat pelaa tätä tai muita nimikkeitä, jotka edelleen nousta, joilla on samanlaiset ominaisuudet.

Ralliautoilun MM Carlos Sainz (1993)

Toinen videopeli arcade-auton, joka tuli markkinoille 90-luvun alussa oli Ralliautoilun MM Carlos Sainz, otsikko, jossa kiistaton tähti oli Espanjan ratsastaja ajoi Toyota Celica. Simulointi oli vähän, mutta se helppous, jolla voisi juonto ja tuntea 'liha' ohjaaja teki loputon jonoja voitaisiin tehdä pelihalleissa.

Vuoteen 1995 mennessä SEGA Hän tuli kanssa Sega Rally Championship, grafiikkaa ei ollut mitään tekemistä edellä mainittujen ja paransi maailman simulointi. Monet muistavat tämän pelin kanssa istuin ja ohjauspyörä pelisaleissa. mahdollisuudet derrapar ja miten hallita autoa antoi hänelle erittäin houkutteleva niille, jotka nauttivat mitään videopeli, joka voisi saada tuntea nopeus kosketus.

Need For Speed ​​(1995-2015)

PelisarjanNeed For Speed'Kestää tähän päivään ja jopa tehdä elokuva-tyyliin'täysi kaasu', Mutta sen alkuperä vie meidät 1995, kun hän lähti ensimmäinen näistä ajopelit korkeatasoinen grafiikka ja äärimmäinen pelattavuus jossa katukisoihin ja poliisin chases nousi adrenaliinin, jotka nauttivat hyppimistä liikennelakeihin muutaman minuutin tai muutaman tunnin, käytännössä puhuminen. Ääni moottori autoja, joista monet ovat korkean suorituskyvyn ja tuotemerkkejä kuten Lamborghini tai Ferrari, Hän ruokki unelmia ja etsittäessä uusia tuntemuksia nuorempia. Myös sovittu arvopapereita noustua muutoksia autojen ja viritys, voi muuntaa tavallisen auton käytännössä kilpa-auto. Vaikka tulimme mitä jotkut ovat hieman 'typpioksiduuli' saapua ensimmäiseen lopussa seuraavan mutkan.

Carmageddon (1997)

Carmageddon

Kysymys ja väkivaltainen videopeli auto tuli markkinoille vuonna 1997. Tässä pelissä, tavoitteet olivat maaliin, romuauton kilpailijat ja pisteitä käynnissä yli jalankulkijoiden. Ankaraa arvostelua pelin, vastoin kaikkia odotuksia, johti hänet keihäänkärki myyntilistat. Ja me kaikki halusivat olla otsikko, joka tuli voida arvostella joissakin maissa, joissa ihmisten sijaan, löysimme näyttävän zombit vihreillä verta. Tämä peli perustuu elokuvan "Death Race 2000'.

Gran Turismo (1997-2017)

Racing SagaGran Turismon'Se on yksi parhaista mitoitettu videopeli ystäville autoa. Ja se on, että Sony antoi avain pelin lähestyy enemmän simulointi kuin muut kilpailijat. Se on niin suosittu, että 20 vuotta myöhemmin se käynnistää sen uusi otsikko PlayStation 4, kutsua GT Sport ja että voisimme jo todistaa kansainvälisessä Lontoossa.

Mottona "Aito ajosimulaattori'Gran Turismo pystyi tarjoamaan luettelon 180 autojen rekonstruoida melko hyvin todellisia (mitä oli tuolloin), lisäksi kymmenkunta todellista piirejä.

Epäilemättä se on yksi parhaista peleistä autojen historiassa ja on vielä matkaa.

Crazy Taxi (1999)

Toinen peli SEGA ja voit ostaa Dreamcast-konsolin olicrazy Taxi' Vaikka monet paremmin playing vapaa ohjaamolla polkimet, istuimen ja ohjauspyörän että simuloitu taksin. Tavoitteena oli tuoda asiakkaan mahdollisimman nopeasti perille. Se oli todella hullu kiertää tartunnan kaupunkien liikennettä ja ihmisiä, mutta kiinnitti monen omaperäisyys leikkimisen käsitettä.

Colin McRae Rally (2000)

Collin McRae Rally

Mikä hänen päivä oliCollin McRae'Ja tänään tunnemme nimellä'lika Rally'Alus myytiin väitteen kanssa, että valitettavasti kuolleen kilpa-ajaja, ajaminen uskomaton Subaru Impreza jolla hän kohtasi Carlos Sainz meidän lentäjä. realistisia maisemia ja varsin taitava ajo käynnistettävien PlayStation, antanut monille e-pelaajien ajasta sukeltaa maailmaan rallin.

Burnout (2001-2008)

Jos alussa luvulle kaikkien ajatus ajopelien jossa palkitaan tekevät nopeimman kierrosajan tai voittaa kisa "loppuun palaminen'He luulivat pisteitä lyömällä ja Smashing Auto voi olla vallankumouksellinen ajatus. Ja he olivat oikeassa, koska myynti sen otsikossa antoi heille syy. Mahdollisuus tuhota auton ja yksityiskohtaisuus nähneet tässä videopeli olivat ohi ja ajan myötä parantunut saapumista vuonna 2008 "Burnout Paradise' Saatavilla Xbox 360, PC ja PS3. Ne, jotka ovat koskaan pelannut, tiedät, että mitään jätettä ja se ansaitsee paikkansa tässä raportissa.

Forza (2005-2015)

Jos 'Gran Turismo' syntyi käden Sonyn PlayStation, ja microsoft He etsivät arvoinen kilpailija ja koko edellisen varten sorporte xbox, nimityksellä "Forza MotorsportA tarina, joka on liitetty toisen rinnan otsikko, "Forza Horizon'. Jälkimmäinen pidetään kadulla kilpa avoimessa maailmassa, eli enemmän tyyppi 'Need For Speed', nimeämisessä Motorsport on kilpailutyyppisen ja samankaltaisia ​​'Gran Turismo'.

Saatat myös olla kiinnostunut

GT Sport, kokeillut uutta Gran Turismo ennen laukaisua

Need For Speed, kokeile kadun ajopeli

Driveclub, analysoimme videopeli autojen PS4

Moottoriurheilun Manager ja GT Sport, tulevista julkaisuista