Sähköautot voivat olla halvempia 2030

Sähköautot voivat olla halvempia 2030

Kanssa ajan kulumisen, sähköautot korostuvat markkinoilla, erityisesti kaupunkiympäristössä, missä etuja kiinnittäen verotus ja puisto kadulla ovat merkittäviä. Kuitenkin on vielä monia, jotka ovat haluttomia ottamaan askelen sähköön ajoneuvoissaan.

Yksi tärkeimmistä syistä ei suistaa ostaa sähköauto on hinta akut. Jotkut ihmiset eivät saa laskelmat ja kannattavuuden varmistaminen polttoaineen jos akut vaihtoon on merkittävää panostusta. Tämä väite olisi voinut laskea päiviä.

Mukaan talousasiantuntijat Bloomberg (Yksi ryhmistä tiedottamisen sellaisten suurten talous maailmassa) akut sähköautojen laskee sen hintaa lähes neljänneksen ensi vuosikymmenellä. Suuri investointi, joka tekee jättiläinen auton Daimler (500 miljoonaa euroa Euroopassa) ja Volkswagen-konsernin (euroa 9000 milj sen uuden perheen sähköautojen tulevina vuosina) auttaa myös alentamaan sekä kokonaishinta sähköauton kuin paljon sen teknisiä komponentteja.

Daimler, saksalainen yhtiö on suunnitellut useita litiumakku tehtaat Sähköautojen useissa Euroopan maissa, ja sen odotetaan olevan mitään pienempiä kuin yhdeksän jo rakenteilla Kiinassa. Tämä lisäys akun valmistus on selkeä sitoutuminen sähköauton mikä alentaa hintaa on sama, jos tämän tyyppinen ajoneuvo popularisoi ja lisää tuotantoa.

Tutkimuksen mukaan välillä 2021 ja 2030 hinta paristojen putoaa 456 euroa 123 euroa keskimäärin ja vähenee edelleen samaan tahtiin tällä vuosikymmenellä. Jos luvut pitävät paikkansa, säilytetään sähköinen auto on halvempi kuin palaminen ajoneuvon, joka voi olla käännekohta popularisoinnin tällaisten ajoneuvojen.

Daimler on ollut yksi ensimmäisistä autojen ryhmien ja veto näyttää selvältä sähköautoja, nyt vain jää nähtäväksi, jos muut valmistajat ovat vedonlyönti yhtä voimakkaasti tämän tyyppisen tekniikan tai jos se tapahtuu niin sähköautojen polttokennojen vety, että vaikka se kasvaa, tämä tuottaa lähes symbolinen tavalla.

Saatat myös olla kiinnostunut:

DS esittelee sähkö- tai hybridi-versio joka vuosi

BMW debyytti langattoman latauksen vuonna 2018

Volkswagen: yli 30 sähköautot ja uusia polttomoottoreita