Peugeot Connect-sovellukset, hyödyllisin ja turvallisia sovelluksia autossa

Peugeot Connect-sovellukset, hyödyllisin ja turvallisia sovelluksia autossa

Banner Peugeot

Ei tarvitse olla uusin 4G-LTE-tekniikka (Long Term Evolution) Vuonna älypuhelin tai mikä tahansa muu mobile nauttia hyödyllisempi, turvallinen ja viihdyttävä sovelluksia autossa, Peugeot ja kattava Application Service Peugeot Connect-sovellukset Se sisältää laajan saatavuuden sovellukset kanssa 3G-teknologia että nauti kun taas matkustaminen sisään auto.

palvelun Peugeot Connect Apps Se on saatavilla autoihin Peugeot 208, 2008, 308 ja 508 varustettu kosketusnäyttö ja selain hintaan 385 euroa, ALV sisältyy. Tämä maksu sisältyy palvelusvuoden yhteyden ja Peugeot Connect USB 3G avain.

Peugeot Connect Apps Se tarjoaa joukon yhdistettyjä sovelluksia, erityisesti suunniteltu helpottavat matkasi reaaliajassa, eli samaan aikaan ajon aikana, jotta ajokokemusta palkitsevaa. Turvallisuussyistä joitakin sovelluksia, jotka ovat mukana myös muut ominaisuudet ovat käytettävissä vain tai aktiivinen, kun auto on pysähdyksissä.

Peugeot Connect Apps

keskuudessa Esitetyt sovellukset Peugeot Connect-sovellukset, ovat seuraavat:

- kojootti: voi ennakoida tien ja tietää etukäteen varoituksen tilanteen välillä. Saat ääni- ja varoituksia reaaliajassa lähestyttäessä vaaratilanteita tai tuntumassa Ilmoitus kiinteiden ja liikkuvien tutkien liikennevalot, onnettomuus-, ruuhka- toimii ...
- pysäköinti: Se kertoo vapaita paikkoja pysäköidä alueilla sijaitsevista.
- Michelin ja Trip Advisor: ilmoittaa sinulle ravintolat ja hotellit lähellä reittiä tai määräpaikkaan soveltuvat erityisesti arviointia ja kokemusta monista muiden käyttäjien ja matkailijoille.
- polttoaine: osoittaa palvelun lähettyvillä, jotka tarjoavat alin tankkaamaan tai tehdä tauon hinnat.
- Michelin Travel: auttaa löytämään joitakin kauneimmista turisti paikoissa, onko kaupungit, historialliset rakennukset tai luonnollista kulmat.
- Michelin Traffic: välttää tukoksia tiedottaminen tilasta reaaliaikaiset liikennetiedot ja vaihtoehtoisia reittejä proponiéndote
- ViaMichelin: opastaa määränpäähän parhaan reitin käyttää aikaa ja kustannuksia arvioidaan polttoainetta.
- TellMeWhere: auttaa sinua löytämään parhaat vaihtoehdot yhteisöä vastaamaan kaikkein suositeltavaa poistua.
- MyPeugeot: Se kertoo kaiken auton ja teknisen huollon.
- aika: Tunnetut sataako, lumi, aurinko ... siihen paikkaan perille tai ensi viikonloppuna teillä suunnitelmia matkustaa.
- Store: portaali, josta voit ladata uusia sovelluksia.