Sähköautot lisää autonomiaa aikaa

Mitkä ovat sähköautot enemmän itsenäisyyttä markkinoilla?Mitkä ovat sähköautot enemmän itsenäisyyttä markkinoilla?Mitkä ovat sähköautot enemmän itsenäisyyttä markkinoilla?Mitkä ovat sähköautot enemmän itsenäisyyttä markkinoilla?

Hyundai sanoo autonomia ei ole ainoa huomioon otettava tekijä verrattaessa sähköauton, ja syystäkin. Silti nyt, matkan voi matkustaa yhdellä latauksella akkujen sähköisen edelleen tärkeä seikka, ehkä tärkein. Se on ensimmäinen asia, että yleisö ajattelee sähköauton, ja myös eniten vaikuttava tekijä päätöksessä ostaa yksi näistä autoista.

Olemme etsineet kymmenen sähköautot enemmän itsenäisyyttä kuin myydään Espanjassa. On monia muitakin tekijöitä suosittelemme harkitsemaan ennen ostamista sähköinen, mutta autonomia on hyvä lähtökohta.

1. Tesla Model S 2017, 542 km

Vertaa niitä, jotka vertaavat niitä, Tesla tehdään kämmen kannalta autonomiaa. Joko vaihtoehdon valitset, että se mahdollistaa akkujen Malli S saavuttaa yhdellä latauksella pidemmälle kuin mikään muu sähköauto (Luvalla hänen vanhempi veljensä, malli X, tietenkin), ainakin tänään.

2. Tesla Model X 2017, 383-465 km

Emme ole lueteltu 60D versiot Malli X ja S-mallissa, jotka eivät ole jo markkinoilla (Ensimmäisessä tapauksessa) tai ovat tulleet poistetaan (toisessa tapauksessa). Hyvä asia Tesla on se, poistamalla näitä malleja vähemmän itsenäisyyttä, lisää niiden kilpailuetua.

3. Renault Zoe, 400 km

Tuli markkinoille viime lokakuussa, niiden 400 km autonomian ilmoitti mukaan NEDC testisyklin (arvioidaan olevan noin 300 todellinen km) ylittää 160 km sen edeltäjä, joka homologaba 240. Tällä myös ilman iota painonnousu tai koko paristoja, Hyvän työn LG Chem.

BMW i34. BMW i3, 300 km

Ensimmäinen sähköinen saksalainen yritys sai äskettäin uuden 33 kWh akku, joka antoi hänelle viralliset valikoima 300 km. Lisäys, joka ei ole yksinomaan uuden i3: omistajat vanhan mallin, joka korvaa uusi akku halutessaan.

5. Volkswagen E-Golf, 300 km

Sidottu BMW i3 autonomia, se on seurausta myös parannuksia edelliseen malliin. Tällöin autonomia lisääntyy 50 prosenttia litium-ioni-akku, jonka kapasiteetti on 35,8 kWh -verrattuna 24,2 kWh-aikaisemmin. Se on myös parantanut Latausaika, joka voidaan nyt suorittaa kokonaan kuusi tuntia kytkemällä se mihin tahansa pistorasiaan. ja puoli tuntia Voit ladata akun jopa 80 prosenttia, jos käytettävissä nopea lataus.

6. Hyundai Ioniq 2017, 280 km

280 km ei upeimmista sähköiselle hahmo 2017, mutta on syytä huomata yksi aspekti Ioniq EV: 16 kWh per 100 km. tämä Se on alhaisin luku pelkällä sähköllä, ja tämä mittayksikkö tulevat yhä tärkeämmiksi läpimenoa vuosien. Loppujen lopuksi kukaan ei välitä tänään autonomiaa palamisen autoa, eikö? Meillä on tankkaus tarvittavan infrastruktuurin automme ei tarvitse puristaa mahdollisimman talletus ennen saapumistaan ​​huoltoasemalla. Määrän että välitämme suhteen polttoainetehokkuus on litraa 100 kilometrillä. Ja tämä on myös mitä tapahtuu sähköllä: että päädymme mielenkiintoista on määrä kilowattituntia voit matkustaa 100 km. Ja tässä nyt Hyundai voittaa.

7. Nissan Leaf, 250 km

Tammikuusta 2016 uusi Nissan Leaf tarjoukset alueella 250 km. Kuormituksella hänen uusi 30 kWh akku, Se voi liikkua 50 km enemmän kuin ennen. Päivitys ei ole kasvua koon akun, vaikka sen paino: 21 kg tarkasti.

8. Citroen E-Mehari, 240 km

Mehari veteraani palasi 48 vuotta myöhemmin sähköisessä muodossa. niiden 240 km autonomian ovat palvelleet viranomaisille saaren Formenteran (niiden luonnollisessa elinympäristössä) ostanut ajoneuvokaluston kuljettaa näitä henkilöitä vierailevat saarella. Se on kuitenkin auto pienen mittakaavan tuotantoon Hänen tuotantomäärä ei ylitä 1000 yksikköä vuodessa kaikkialla Euroopassa, ja se on tarkoitettu ensisijaisesti vuokra laivastoja, Hotelli-, jne

Kia Soul EV9. Kia Soul EV, 200 km

Sen litium-polymeeri-litium-ioni-akku kapasiteetti on 27 kWh, antoivat useita yli 200 km. Ja optimoida energisyyttä auto sisältää näytön keskikonsolissa antaa meille vinkkejä tehokkaamman ajo, jopa ajastaa aikoja, jolloin halutaan ladata akkuja ja lataa lähimpänä pistettä.

10. Mercedes B 250e, 200 km

Sähköinen versio Mercedes B-luokan voi mennä 200 km yhdellä latauksella akun kanssa kapasiteetti on 28 kWh. Vaikka tämä alue jää sinulle viimeisessä kantoja 'top 10', on kohtuullista muistaa, että tämä auto saavuttaa sellainen vähäistä teho 180 hv.

Saatat myös olla kiinnostunut

Puomi halvan kiinalaisen sähköautojen: avaimet

Mikä merkki on myydä enemmän sähköautot Espanjassa?

Katumaasturit tulevaisuudessa ihastut: i-Pace Jaguar, Mercedes EQ ...